Search

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Κασκαβάλας & Κιοσσές από την Ροδόπη!

Την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα beach volley αστυνομικών, κατέκτησαν οι Αλέξης Κασκαβάλας και Δημήτρης Κιοσσές από την Ε.Α.Υ. Ροδόπης.

Το 4ο Πανελλήνιο διοργανώθηκε στο Οφρύνιο με τη συμμετοχή 14 ομάδων, με τους Κομοτηναίους αστυνομικούς να επικρατούν στον τελικό της Καβάλας και να κατακτούν το τρόπαιο για 2η σερί χρονιά.

Σε δήλωση της η πρόεδρος της των αστυνομικών υπαλλήλων ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά τόνισε τα εξής:

 «Θέλω να εκφράσω δημόσια τα θερμά μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και τα αισθήματα περηφάνιας που μου προκαλούν τα μέλη της Ένωσής μας κ. ΚΑΣΚΑΒΑΛΑΣ Αλέξης και κ. ΚΙΟΣΣΕΣ Δημήτρης που αγωνίστηκαν και αναδείχθηκαν επάξια οι ΧΡΥΣΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ του 4ου Πανελλήνιου τουρνουά BEACH VOLLEY αντρών Αστυνομικών που πραγματοποιήθηκε στο Οφρύνιο, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος και διοργανώθηκε από το Παράρτημα Βορείου Ελλάδος!

Στο διήμερο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 14 ομάδες! 

Τα συγχαρητήριά μου στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος για την εν γένει δράση της και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο Παράρτημα Βορείου Ελλάδος μέσω της ανάθεσης σε αυτό της όλης διοργάνωσης ,η οποία υπήρξε άριστη και επίσης άξια συγχαρητηρίων!

Το αγωνιστικό πνεύμα των αστυνομικών είναι αποδεδειγμένα πολύπλευρο και η Ένωσή μας στηρίζει και υποστηρίζει κάθε αγωνιστική έκφανση των μελών μας , αισθανόμενη περίσσια περηφάνια για τα μέλη που εκπροσωπούμε , αλλά και για το υψηλό επίπεδο φιλαθλητικού πνεύματος που διακατέχει τους συναδέλφους μας σε Πανελλήνιο επίπεδο!»  

Share it