Search

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Beach Boys στη Βεγορίτιδα και τώρα… Αλεξανδρούπολη!

Την ήττα με 2-1 σετ στα σουτ άουτ γνώρισαν στον τελικό του 3ου τουρνουά του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball γνώρισαν οι Beach Boys 2012 των Κυκλώπων Αλεξ/πολης, τερματίζοντας στη 2η θέση. Επόμενος σταθμός του Πανελληνίου η Αλεξανδρούπολη στις 5-9 Ιουλίου, διάστημα κατά το οποίο θα διεξαχθεί και το 4ο Κύπελλο Ελλάδας.

Νικήτρια ομάδα του τουρνουά αναδείχθηκε ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς. Στον μικρό τελικό ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε με 2-0 σετ της ΑΕΣΧ Πυλαίας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Μετά τη λήξη του τουρνουά. ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές στις διακριθείσες ομάδες. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, Βαγγέλης Ακριτίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Μπιτς Χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ, Κώστας Βιολιτζής, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και πρόεδρος του Φιλώτα ΠΑΣ Ιωάννης Στρατάκης, ο αναπτυξιακός προπονητής Νίκος Γεωργιάδης, ο διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Μαστορογιάννης και ο εκπρόσωπος του μέγα χορηγού του τουρνουά Άγγελος Ναουμίδης.

Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στο επίσημο αλλά και στο ηλικιακό τουρνουά έμειναν ικανοποιημένες τόσο από τις εγκαταστάσεις και τις παροχές του τουρνουά όσο και από την φιλοξενία που προσέφεραν οι άνθρωποι του Φιλώτα ΠΑΣ, με την στήριξη της Π.Ε. Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου.

Share it