Search

Σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του προορισμού ο Παύλος Ζώτος που έμεινες ελευθέρος απο Ξάνθη και Καλαμαρια!

Ελεύθερος έμεινε ο Εβρίτης αμυντικός Παύλος Ζώτος, που είχε αγωνιστεί την χρονιά που μας πέρασε με την μορφή δανεισμού απο την Ξάνθη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ο Εβρίτης αμυντικός ενημερώθηκε οτι δεν μένει ελεύθερος απο τον ΑΟΞ, ενώ μετά απο διαβουλεύσεις με την διοίκηση του Απόλλωνα, αποφασίστηκε να μην συνεχίσει τη νέα χρονιά στην ομάδα της Καλαμαριάς, με τον πρώην αμυντικό της ξανθιώτικης ομάδας και πρωταθλητή Ελλάδας με την ομάδα Κ17 του συλλόγου να βρίσκεται σε αναζήτηση της νέας του ομάδας που πιθανότατα θα είναι εκ νέου στην Θεσσαλονίκη λόγω του σπουδών του εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας της με τον Ζώτο αλλά και ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές: «Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου ανακοινώνει, παρά το συναισθηματικό φορτίο των ηθικών της δεσμών με τα στελέχη της, την λύση της συνεργασίας μας με τους  ποδοσφαιριστές: Χατζηδημητρίου Μιχαήλ, Πετρούση Παναγιώτη, Σαββίδη Παύλο, Ζώτο Παύλο.   Οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν υπηρεσίες πολύτιμες και ωφέλιμες για την υλοποίηση του μεγάλου στόχου που υλοποιήσαμε.  Ωστόσο η ίδια η ζωή υπαγορεύει και μας υποχρεώνει σε αλλαγές και διαφοροποιήσεις του  στελεχιακού δυναμικού, αυτό  βέβαια δεν μειώνει την ποδοσφαιρική τους αξία. Με την βεβαιότητα πως θα συνεχίσουν την καριέρα  τους με το ίδιο ήθος και με την ίδια ευσυνειδησία,  τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Share it