Search

Τεράστια η διαφορά της Super League με Nova για τα τηλεοπτικά! Σκέψεις ακόμη και για καταγγελία της σύμβασης!!!

Μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα στην Λίγκα και τη Nova. Στο 18% θέλει τη μείωση το συνδρομητικό κανάλι, στο 8% και χωρίς ρήτρες θέλει ο συνεταιρισμός.

Αρχικά ο συνεταιρισμός ζητάει από το συνδρομητικό κανάλι να δοθούν τα χρήματα από τις ρήτρες για την περσινή περίοδο. Μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα ζητούν από τη Nova  αυτά τα χρήματα να μπουν σε δύο δόσεις (3 Ιουλίου και 15 του ίδιου μήνα)! Εάν γίνει αυτό τότε ο συνεταιρισμός είναι διατεθειμένος να μπει σε διαδικασία συζήτησης για την μείωση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Και σε αυτό το θέμα όμως υπάρχει μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η Λίγκα συζητάει μείωση έως και 8% την ώρα που η Nova θέλει μείωση 18%! Μάλιστα ο συνεταιρισμός επιμένει στο 8% και χωρίς ρήτρες!

Το Δ.Σ. της Λίγκας αποφάσισε πως θα περιμένει την απάντηση του συνδρομητικού καναλιού έως και την Παρασκευή(30/6). Ο συνεταιρισμός δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση και δεν αποκλείεται να προχωρήσει μέχρι και σε καταγγελία της σύμβασης με το συνδρομητικό κανάλι.AdTech Ad

Από την μεριά της η Nova θα μελετήσει την πρόταση της Λίγκας και θα τοποθετήσει. Ταυτόχρονα η Nova δεν χρωστάει το παραμικρό στις ομάδες (εκτός από το θέμα των ρητρών). Μένει να δούμε πλέον την απάντηση του συνδρομητικού καναλιού…

Share it