Search

Στον «αέρα» η προετοιμασία Μιχαλεντζάκη & Καρυπίδη για το Παγκόσμιο του Μεξικό!

Μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την προετοιμασία των αθλητών των ΟΦΘΑ & Ηρόδικου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ που διεξάγεται τον Σεπτέμβριο στο Μεξικό και στο οποίο θα λάβουν μέρος οι δύο Εβρίτες.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να τοποθετηθούν στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης τα νέα συστήματα χρονομέτρησης και οι νέοι βατήρες ολυμπιακών προδιαγραφών που θα επιτρέψουν στην πρωτεύουσα του Έβρου να φιλοξενήσει μεγάλες διοργανώσεις κολύμβησης και υδατοσφαίρισης. Όμως για να γίνουν αυτές οι εργασίες θα πρέπει να αδειάσουν οι πισίνες έτσι ώστε να γίνει η συντήρηση τους, γεγονός που οδηγεί στο να παραμείνει κλειστό το κολυμβητήριο για αρκετά μεγάλο διάστημα και συγκεκειμένα για πάνω από ένα μήνα από τις 15 Ιουλίου και μετά.

Όλα αυτά συντελούν στο να χάσουν οι δύο Παραολυμπιονίκες την προετοιμασία τους και πλέον, αυτοί και οι προπονητές τους, να αναζητούν ένα άλλο κολυμβητηρίο.

Ακούστε τι δήλωσε περί του θέματος σε συνέντευξη του στον Sferikos 99,3 και στον Σάκη Σταυρίδη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης με ένα κλικ ΕΔΩ!

Share it