Search

Ετήσια Γενική Συνέλευση με… αρκετές άδειες καρέκλες στην ΕΠΣ Θράκης

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Ιονίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης, με πενιχρή προσέλευση των παραγοντών των σωματείων.

Με παρόντες τους εκπροσώπους 21 από τις 33 ομάδες της ΕΠΣ Θράκης έλαβε χώρα χθες στην Κομοτηνή η Συνέλευση που έβγαλε αρκετές σημαντικές ειδήσεις.

Μία από αυτές είναι η υπόσχεση του προέδρου της Ένωσης Μάνου Γαβριηλίδη να επιχορηγήσει με 500 ευρώ τους συλλόγους οι οποίοι θα κατεβάσουν παιδική ομάδα τη νέα σεζόν. Αναφορικά με αυτό ο κ. Γαβριηλίδης είπε: “Στην Γ΄ Εθνική είναι υποχρεωτικό οι ομάδες που συμμετέχουν να έχουν και Παιδική Ομάδα αλλά δεν νοείται να μην υπάρχουν παιδικές ομάδες από τα σωματεία, δηλαδή οι υποδομές και να μην μπορούν να “βγάλουν” δικούς τους ποδοσφαιριστές και να αναγκάζονται παίρνουν σπουδαστές ΤΕΦΑΑ για να πλαισιώσουν τις ανδρικές ομάδες τους…”

Μία άλλη είδηση είναι ότι θα εφαρμοσθεί αυστηρά ο πειθαρχικός κώδικας όσο αφορά ανθρώπους οι οποίοι κατευθύνονται επιθετικά προς την Ένωση. “Δεν μπορούμε να ανεχθούμε να μας βρίζει όποιος θέλει, γιατί αυτά τα είδαμε στα FACEBOOK και στις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ στο διαδίκτυο”, τόνισε ο κ. Γαβριηλίδης.

Photo Credits: Εφημερίδα Περισκόπιο

 

Share it