Search

Επτάδα προτάσεων από το Europa League!

Πλήθος αναμετρήσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης. Πέρα από τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, Γερμανία – Μεξικό, πρωταγωνιστούν τα παιχνίδια για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γουρόπα Λιγκ (ο ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα), με 50 αγώνες να διεξάγονται σήμερα! Από αυτούς το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τους επτά, οι οποίοι θα αναλυθούν παρακάτω.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το στοίχημα και, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για την εξέλιξη των αγώνων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία “κουπόνι live“!

Προβάδισμα η Μπότεφ Πλόβντιβ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Παρτιζάν Τιράνων – Μπότεφ Πλόβντιβ (18:00). Εκπροσωπούν την Αλβανία και τη Βουλγαρία αντίστοιχα οι δύο ομάδες, τις οποίες δε χωρίζουν πολλά πράγματα. Η Μπότεφ, βέβαια, είναι το φαβορί για την πρόκριση, είχε αξιοπρεπή, για τα δεδομένα της, παρουσία στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια τις προηγούμενες σεζόν και απέναντι στην Παρτιζάν Τιράνων, η οποία αποδυναμώθηκε χάνοντας ορισμένους σημαντικούς παίκτες παίκτες κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα επιλέξουμε, επομένως, το 2 DNB σε απόδοση 2.20 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

“Σφιχτό” ματς στη Λετονία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βέντσπιλς – Βάλουρ Ρέικιαβικ (18:00). Αρκετά ισορροπημένη δείχνει η κατάσταση και στο συγκεκριμένο ζευγάρι, με τους Λετονούς να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα. Σήμερα δίνουν το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια και θεωρούμε ότι θα κοιτάξουν κατά κύριο λόγο τα αμυντικά τους καθήκοντα και να μην υποπέσουν σε λάθη που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά. Περιμένουμε, επομένως, έναν αρκετά “σφιχτό” αγώνα, με αργό τέμπο και στοιχηματικά, θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 1.91.

Με τα γκολ στη Γεωργία

Η επόμενη πρόταση προκύπτει από τον αγώνα Σακίρ – Άλταχ (19:00). Οι γηπεδούχοι έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς το πρωτάθλημα της Γεωργίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η Άλταχ έχει να δώσει επίσημο ματς από τα τέλη Μαΐου, οπότε και ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Αυστρίας. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται το φαβορί, ωστόσο οι τιμές στις οποίες προσφέρονται δεν έχουν αξία. Τα παιχνίδια της Σακίρ έχουν συνήθως αρκετά τέρματα, προέρχεται από πέντε διαδοχικά Over 2.5 και το Over, σε απόδοση 2.25 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Προβάδισμα η Φόλα Ες

Περνάμε στο Λουξεμβούργο και τον αγώνα Φόλα Ες – Μιλσάμι (20:30). Η Φόλα Ες δίνει τακτικά το παρών τα τελευταία χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν να προκριθεί στον 2ο γύρο. Είναι, πάντως, μία ομάδα που αποδίδει καλά στην έδρα της και μπορεί να κοντράρει τη Μιλσάμι. Οι Μολδαβοί, άλλωστε, αγνοούν τη νίκη μακρά από τη βάση τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο από το 2011 και έπειτα. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ προσφέρονται ο γηπεδούχοι, θα τους επιλέξουμε, παίρνοντας όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet. Θα πάμε, επομένως, με το 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με το No Goal στο Κι Κλακσβίκ – ΑΪΚ

Το επόμενο ματς που θα μας απασχολήσει είναι το Κι Κλακσβίκ – ΑΪΚ Στοκχόλμης (21:00). Οι Σουηδοί είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση απέναντι στην εκπρόσωπο των Νήσων Φερόε και θέλουν, αν είναι δυνατόν, να “καθαρίσουν” από σήμερα. Η ΑΪΚ είναι εξαιρετική αμυντικά, έχοντας δεχθεί μόλις επτά γκολ σε 12 ματς στο πρωτάθλημα της χώρας της. Ωστόσο επιθετικά δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Αναμένουμε ένα συντηρητικό ματς από τη σουηδική ομάδα, θα επιλέξουμε το No Goal σε απόδοση 2.15.

Δε χάνει η Γκαντζάσαρ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Μλάντοστ Ποντγκόριτσα – Γκαντζάσαρ (21:30). Αμφότερες είναι ιδιαίτερα άπειρες στις διεθνείς διοργανώσεις και ο πιθανότητες πρόκρισης είναι απόλυτα μοιρασμένες. Ο γηπεδούχοι αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, ενώ οι Αρμένιοι διαθέτουν αρκετά αξιόλογο ρόστερ, με την παρουσία των ξένων και ιδιαίτερα κάποιων Βραζιλιάνων να κάνουν τη διαφορά. Προσφέρονται σε αποδόσεις αουτσάιντερ σήμερα, οι οποίες θεωρούμε ότι τους αδικούν. Θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 1.93.

Κερδίζει η ΚΡ Ρέικιαβικ

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση ΚΡ Ρέικιαβικ – Σεϊναγιόεν (22:15). Οι γηπεδούχοι είναι αρκετά έμπειροι στην Ευρώπη, ενώ διαθέτουν την πιο πετυχημένη ομάδα στην Ισλανδία, έχοντας 26 πρωταθλήματα και 14 Κύπελλα στη συλλογή τους. Μπορεί φέτος να μην έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και μετά από τις εννέα πρώτες αγωνιστικές να βρίσκονται στο -9 από την κορυφή, ωστόσο ούτε η Σεϊναγιόεν “τρομάζει”, έχοντας ρεκόρ 2-0-3 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, ενώ έχει μία μόλις νίκη στα έξι πιιο πρόσφατα ματς μακριά από τη “βάση” της. Η ΚΡ Ρέικιαβικ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 2.10.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Share it