Search

Γίνεται….Φινλανδός ο πρώην “πράσινος” Νίκος Κουσίδης!

Στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Φινλανδία αναμένεται να συνεχίσει τη ποδοσφαιρική του καριέρα ο πρώην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού Νίκος Κουσίδης, ο οποίος αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να μεταβεί στη Σκανδιναβική χώρα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στην ΦΦ Γιάρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απο μέσα ενημέρωσης της Κρήτης, ο Κουσίδης που μετά την αποχώρηση του Πανθρακικού αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκη, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Φινλανδους και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδέψει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του. Στην ΦΦ Γιάρο αγωνίζονται δύο ακόμα Έλληνες, ο Γιώργος Κατίδης και ο Χαράλαμπος Χατζόπουλος.

Ο Νίκος Κουσίδης είναι μεσοεπιθετικός και γεννήθηκε στις 3-1-1993 στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ηροδότου, στα 16 του χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού ,όπου και έκανε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Π.Α.Ε. ΠΑΟ. Το 2014 πήρε μεταγραφή για τον Άρη(Σούπερ λιγκ τότε). Άλλες ομάδες που αγωνίστηκε είναι Ηρόδοτος Γ΄Εθνική, ΟΦΗ , Πανθρακικός και ΑΕ Καραϊσκάκη. Έχει αγωνιστεί και στις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19.

Share it