Search

Απο τον Σπάρτακο Κομοτηνής στην ΠΑΕ Ξάνθη τα δίδυμα αδέρφια Αλτινού και Καρά!

Η στελέχωση των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες, διαχρονικά δεν γινόταν μόνο απο παιδιά του Νομού Ξάνθης αλλά και γενικότερα αξιοποίησης ταλέντων απο όλη την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην μεγαλύτερη ομάδα άλλωστε της περιοχής.

Έτσι για ακόμη μια χρονιά η Ξάνθη επενδύει σε μικρά ταλεντάκια που εντοπίζει και αποκτά στα τμήματα της, έχοντας πάντα αγαστή συνεργασία με τις Ακαδημίες στις οποίες ανήκουν αυτοί οι παίκτες. Μια απο τις Ακαδημίες που αποτελεί απο τις πλέον αξιόπιστες πηγές επιλογής ταλέντων είναι και αυτή του Σπάρτακου Κομοτηνής με την ομάδα της Ξάνθης μετά τους Ραφαήλ Δεληγκιόζη και Λευτέρη Αναστασιάδη που είναι στον σύλλογο την τελευταία διετία να κάνει δικά της ακόμη τέσσερα μικρά ταλέντα της Ακαδημίας.

Μάλιστα το εντυπωσιακό φέτος είναι το γεγονός πως μιλάμε δύο δίδυμα αδέρφια τους Αχμέτ και Ιμπραχίμ Καρά και Αποστόλη και Χρήστο Αλτινού. Ο Ιμπραχίμ Καρά αγωνίζεται ως στόπερ ενώ ο αδερφός Αχμέτ ως αμυντικό χαφ, αμφότεροι είναι γεννημένοι το 2007 και θα στελεχώσουν την Κ11 του συλλόγου. Ένα χρόνο μεγαλύτεροι είναι και τα έτερα δύο δίδυμα αδέρφια που αποκτά η Ξάνθη, με τον Αποστόλη να αγωνίζεται ως σέντερ φόρ και τον Χρήστο ως δεξί χάφ.

Σημαντική η συμβολή στην αξιοποίηση αυτών των ταλέντων πέρα φυσικά απο τους ιθύνοντες της Ακαδημίας έχει παίξει και ο προπονητής που είχε και τα τέσσερα παιδιά υπό την επίβλεψη του, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Σίμος Αντωνίου που κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτές τις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες και στην διαπαιδαγώγηση αυτών των παιδιών

Share it