Search

Εντυπωσιακή παρουσία με μετάλλια για τον Αρίων Ξάνθης και στο βάθος το Παγκόσμιο των Special Olympics!

Κάτι παραπάνω απο εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών του τμήματα παραμπάντμιντον του Αρίων Ξάνθης που εντυπωσίασε με την παρουσία του στους αγώνες Special Olympics Hellas που διεξήχθη στην Αθήνα και απο την οποία θα προέκυπταν οι αθλητές που θα στελεχώσουν την Ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι των Η.Α.Ε σε δύο χρόνια.

Η ομάδα της Ξάνθης αποτελούμενη απο τους Παπαδοπούλου Ι., Ταμαμίδη Χ. και Απτουλά Μ. ήταν εξαιρετική έχοντας απολογισμό 3 χάλκινα μετάλλια, θέτοντας παράλληλα σοβαρή υποψηφιότητα να αποτελέσουν μελοντικά μέλη της Ελληνικής Εθνικής ομάδας.

Κάτι που ήδη συμβαίνει με τα μέλη του τμήματος παραμπάντιμτον του συλλόγου με αναπηρικό αμαξίδιο, τα οποία εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν μέλη της Ελληνικής αποστολής για την  επερχόμενη παραολυμπιαδά που θα γίνει στο Τόκιο της Ιαπωνίας

Με αυτές τις επιτυχίες ο Αρίωνας κλείνει μια καθόλα πετυχημένη χρονιά στην Ξάνθη, έχοντας μετρήσει μετάλλια, διακρίσεις, πανελλήνιες και βαλκανικές συμμετοχές. Τα εύσημα αποδίδονται και στον προπονητή του συλλόγου Χαράλμπο Ιορδάνου που καταφέρνει να συνδυάζει τις προπονητικές γνώσεις και ικανότητες με την σύγχρονη παιδαγωγική αντίληψη στην αντιμετώπιση των παιδιών ΑμεΑ σε συνεργασία με εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

Στην ίδια κατεύθυνση συνεισφοράς κινείται και η αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του 3ου ΓΕΛ Ξάνθης (με όλες τις απαραίτητες συνθήκες που το χαρακτηρίζουν) που αναδεικνύονται πολύτιμο στήριγμα στην Ξανθιώτικη προσπάθεια. Ακολουθούν φωτογραφίες των αγώνων

Share it