Search

Έπιασε εξάδα μεταγραφών με Κωνσταντίνο Τουργαίδη ο Άρης Αβάτου!

Ενίσχυσης συνέχεια για τον Άρη Αβάτου που ανακοίνωσε το έκτο της απόκτημα που δεν είναι άλλο απο έναν εκ των κορυφαίων μέσων του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, και μέλος της πρωταθλήτριας Ελλάδας ΕΠΣ Ξάνθης στο Regions Cup, Κωνσταντίνο Τουργαίδη.

Μάλιστα ο Τουργαίδης είναι ο τρίτος παίκτης που αποκτά το Αβάτο απο την Αναγέννηση  Θαλασσιάς μετά τους Πέτρο Σαρηγιαννίδη και Κώστα Κουτίνη, ενώ ο νταμπλούχος Ξάνθης Άρης Αβάτου δείχνει την στήριξη του στα παιδιά του Δήμου Τοπείρου καθώς πέρα απο τους τρεις που αναφέραμε αξίζει να τονίσουμε πως οι Εμίνογλου Εμίν και Βαγγέλης Τιφτίκης επίσης έχουν αγωνιστεί σε ομάδες του τοπικού Δήμου. Ενώ άξιο αναφοράς επίσης το γεγονός πως τόσο ο Κυριάκος Κελεσιάδης όσο και τα υπόλοιπα πέντε αποκτήματα της ομάδας είναι όλοι τους Ξανθιώτες, με τον Άρη να δείχνει έμπρακτα την πίστη του στους ξανθιώτες ποδοσφαιριστές.

Ο Ντίνος Τουργαίδης έρχεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στον άξονα του Αβάτου που αποκτά πληθώρα ποιοτικών και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών στον συγκεκριμένο χώρο.

http://

Share it