Search

Επενδύει στο μέλλον με 17χρονο ταλέντο απο τον Βόλο η Ξάνθη!

Συνεχίζεται η ενίσχυση των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης ενόψει και της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με τον Ξανθιώτικο σύλλογο να προχωρά σε επένδυση για το μέλλον της αποκτώντας τον 17χρονο Γιώργο Δημητρίου απο τον Αίαντα Σούρπης.

Ο Γιώργος Δημητρίου είναι γεννημένος στις 25 Μαϊού του 2000 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ενώ πέρα απο καλός τεχνίτης είναι και αρκετά γρήγορος με τους προπονητές του τόσο στον Αίαντα Σούρπης όσο και στην Κ15 της Νίκης Βόλου που αγωνιζόταν να τον χρησιμοποιούν είτε σε θέσεις του άξονα στο κέντρο είτε στα άκρα. Μάλιστα να σημειώσουμε πως παρά το νεαρό της ηλικίας του την φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της Σούρπης της ομάδας του στην ΕΠΣ Θεσσαλίας πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Ο Δημητρίου ήταν υπο παρακολούθησε αρκετό καιρό τώρα απο τους ξανθιώτες, ενώ όταν ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Κεχαγιάς βρέθηκε στον Βόλο για το καμπ της ξανθιώτικης ομάδας είχε την ευκαιρία να έχει εκ νέου επαφή με τον ποδοσφαιριστή και να ολοκληρωθεί το deal. Ο 17χρονος μέσος θα αποτελέσει μέλος της ομάδας Νέων του συλλόγου.

Share it