Search

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Καστραντάς, με καλά πλασαρίσματα οι Θρακιώτες στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας Δρόμου!

Ο Χάρης Καστραντάς αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα της αντοχής (174 χλμ.), κερδίζοντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στην Ξάνθη.

Ο ποδηλάτης του ΠΟΗ Κάστρο συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των τελευταίων μηνών κερδίζοντας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έναν αγώνα που κρίθηκε στο φώτο φίνις, στο τελικό σπριντ, με την πρώτη τριάδα να έχει τον ίδιο χρόνο, 4:46.52. Στην δεύτερη θέση, πίσω από τον Χάρη Καστραντά τερμάτισε ο Στέλιος Φαραντάκης (Sojasun Espoir) και στην τρίτη ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (Τάλως Χανίων).

Κορυφαίος απο πλευράς Θρακιωτών αναδείχτηκε ο Βαγγέλης Φραγκούλης του Θράκα Ιππέα Κομοτηνής που τερμάτισε στην 15η θέση με χρόνο 4:52:51, ενώ στην πρώτη 20αδα τερμάτισε και ο συναθλητής του στον σύλλογο της Ροδόπης Χαρούν Μολλά με χρόνο 4:57:57. Απο πλευράς του οικοδεσπότη Πήγασου το καλύτερο πλασάρισμα το είχε ο Ιωάννης Τσακμάκης που τερμάτισε 59ος με χρόνο 5:26:15, ενώ απο πλευράς Δόξας Σταυρούπολης ο Γιώργος Βουτσίλας που τερμάτισε 68ος με χρόνο 5:47:51.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα της μεγάλης κούρσας των Ανδρών που προσέλκυσε πλήθος κόσμου ΕΔΩ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Share it