Search

Κάτοικος Κύπρου ο Σταύρος Κασαμπαλής!

Στην Κύπρο και στη Νέα Σαλαμίνα συνεχίζει την καριέρα του ο Εβρίτης Στάυρος Κασαμπαλής.

Ο 22χρονος βολεϊμπολίστας μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον Ηρακλή Χαλκίδας και τη φινλανδική Λέκα, βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του που ακούει στο όνομα Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου η οποία την σεζόν που μας πέρασε τερμάτισε 3η στην Α’ κατηγορία της Κύπρου.

Η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας:

«Το Πετοσφαιρικό Τμήμα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα διεθνή πετοσφαιριστή Σταύρο Κασαμπαλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο 22χρονος πασαδόρος ύψους 1,90μ. ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2016. Κατά την περσινή σεζόν αγωνίστηκε το πρώτο μισό της χρονιάς στον Ηρακλή Χαλκίδας και το δεύτερο μισό σε ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Φινλανδία. Από το 2012 έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε όλες τις εθνικές ομάδες Κ-19 και Κ-21, ενώ στην φετινή χρονιά ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής Ανδρών στους πρόσφατους αγώνες του World League 2017.

Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!»

Share it