Search

Θετικός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα “ερυθρόλευκα” ο Μανώλης Σιώπης

Με τον Μανώλη Σιώπη να πραγματοποιεί το ανεπίσημο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, και με τους “ερυθρόλευκους” σαφώς βελτιωμένους σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό πραγματοποιήθηκε το δεύτερο τέστ της ομάδας του Πειραιά στην Αυστρία απέναντι στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς.

Παρότι οι Βούλγαροι ήταν πιο έτοιμοι, οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν πολύ καλά στο δεύτερο και τελευταίο τους τεστ στο Ζέεφελντ, στο οποίο ήρθαν ισόπαλοι 1-1.  Όπως αναφέρει το sport-fm αρκετά καλή εικόνα είχαν για περίπου 60 λεπτά παιχνιδιού οι Πειραιώτες, που πρέσαραν σωστά με την παρουσία του διδύμου Σιώπη-Ρομαό στο κέντρο, δεν είχαν λάθη στις πάσες κι έβγαζαν με ευκολία αντεπιθέσεις. Το γκολ της ομάδας του Χάσι σημείωσε στο 34ο λεπτό ο Φορτούνης με πλασέ στην κίνηση. Οι Βούλγαροι απάντησαν με υπέροχο σουτ του Μαρσελίνιο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο με εξαίρεση δύο περιπτώσεις δεν ενόχλησαν σχεδόν καθόλου τον Καπίνο.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Σισέ (55’ Νικολάου), Μποτία (60’ Ρισβάνης), Κούτρης (60’ Ντε λα Μπέγια), Ρομαό (72΄ Κασάμι), Σιώπης (60’ Μάρτινς), Φορτούνης (60’ Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (60’ Βέργος), Μάριν (60’ Γιαννιώτας), Σεμπά (76’ Μανθάτης)

Λουντογκόρετς (Γκεόργκι Ντεμερτζίεφ): Ρενάν Ντος Σάντος, Σισίνιο (62’ Λούκας Σάσα), Πλαστούν, Τερζίεφ (46’ Μότσι), Νατάναελ (79’ Βασίλιεφ), Ανισέτ, Καμπανιάρο, Μαρσελίνιο (70’ Κισαντά), Βάντερσον (75’ Ζοάο Πάουλο), Μίσιτζαν (46’ Κεσέρου), Καφού (62’ Λουκόκι).

Share it