Search

Αποχαιρέτησε την Κρακοβία και έρχεται, μέσω Ρόδου, στην Ξάνθη ο Γέντρισεκ!

Παίκτης της Ξάνθης θα πρέπει να θεωρείται ο Έρικ Γέντρισεκ, με την Ξάνθη να ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει μια εξαιρετική μεταγραφική κίνηση, με την απόκτηση του διεθνή Σλοβάκου μεσοεπιθετικού.

Ήδη όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Sportsaddict(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο παίκτης βρέθηκε στην Ξάνθη και είχε τις τελικές επαφές με την ομάδα της Ξάνθης, προτού αναχωρήσει εκ νέου για την Ρόδο οπού βρίσκεται με την οικογένεια του και κάνει τις διακοπές του.

https://www.instagram.com/p/BVkq34JFo94/?taken-by=erikjendrisek26

Ο Γέντρισεκ αποχαιρέτησε μέσω instagram την Κρακόβια και μέσω Ρόδου ετοιμάζεται να ανέβει εκ νέου στην Ξάνθη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της Θράκης, αποτελώντας μέχρι αυτή την στιγμή την πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο Γέντρισεκ ξεκίνησε απο την Ρούζομπέροκ της πατρίδας ενώ απο το 2006 όταν και μεταπήδησε για την Γερμανία και το Αννόβερο, ξεκίνησε μεγάλη καριέρα στην Μπουντεσλίγκα με παρουσία σε ομάδες όπως Καϊζερσλάουτερν, Σάλκε, Κότμπους και Φράιμπουργκ. Το τελευταίο εξάμηνο του 2014 αγωνίστηκε στην πατρίδα του και την Σπάρτακ Τρνάβα ενώ πέρσι στην Πολωνία και την Κρακοβία. Όπου μάλιστα σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί είχε 53 συμμετοχές και 17 τέρματα. Ενώ κορυφαία παρουσία του ήταν στην Καϊζερσλάουτερν οπού σε 2,5 χρόνια πραγματοποίησε 90 συμμετοχές σκοράροντας 34 φορές.

Παράλληλα, ο Γέντρισεκ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας με την οποία έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του ο 30χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει 348 συμμετοχές έχοντας 97 γκολ και 37 ασίστ.

 

Share it