Search

Ήττα για τον Άρη του Πασχάλη Μελισσα στον τελικό των Νεών της Football League απο τον ΟΦΗ!

Δεν ήρθε ο πρώτος τίτλος σαν προπονητή για τον Πασχάλη Μελισσά, μια και η ομάδα του ξανθιώτη πρώην ποδοσφαιριστή ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ19 της Football League απο τον ΟΦΗ.

Στον τελικό που έγινε Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου, ο ΟΦΗ νίκησε 2-1 την ομάδα του Άρη και αναδείχτηκε πρωταθλητής σε ένα απο τα πλέον προβληματικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν με πολλά εμπόδια και λίγες ομάδες. Ο Περδίκης στο 40′ άνοιξε το σκορ και ο Άρης ισοφάρισε στο 62′ με τον Κλιγγόπουλο. Εν τέλει το 2-1 διαμόρφωσε στο 68′ ο Λαμπριανίδης και χάρισε στον ΟΦΗ τον τίτλο.

Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης, Κοντογιάννης, Λαμπριανίδης, Κουράκης (89′ Κομνηνός), Σουρνάκης (78′ Σταυρακάκης), Ρεμούνδος, Περδίκης.

Κ19 ΑΡΗΣ (Πασχάλης Μελισσάς):Μάντζαρης, Πολυχρόνου (46′ Καλλίδης), Καραΐσκος, Λιάτσης (89′ Μακρόπουλος), Γιάντσιος, Πότσι (82′ Σωτηριάδης), Μπουλγκουρίδης (73′ Κοντοπούλης), Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιάβας (68′ Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης.

Share it