Search

Πρώτη ομάδα της Θράκης στο Πανελλήνιο Παίδων-Κορασίδων ο Διομήδης Ξάνθης! Εκπληκτική παρουσία και μετάλλιο για Παπουτσόγλου

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε στα Τρίκαλα το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με τον Διομήδη Ξάνθης να αναδεικνύεται κορυφαίος σύλλογος απο πλευράς Θράκης χάρις την εκπληκτική παρουσία του Μιχάλη Παπουτσόγλου, ενώ καλές παρουσίες είχαν και οι έτεροι εκπρόσωποι του συλλόγου της Ξάνθης.

Ο Μιχάλης Παπουτσόγλου κατάφερε να μαζέψει για τον σύλλογο του τους 20 βαθμούς που την έφεραν στην κορυφή, με τον ξανθιώτη σπρίντερ να επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο στα 100μέτρα όσο και στα 200. Μάλιστα στα 200μέτρα ο Παπουτσόγλου με επίδοση 22:45 κατέκτησε την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο για τον σύλλογο του, ενώ άκρως θετική ήταν και η εμφάνιση του στα 100μέτρα με τον ξανθιώτη σπρίντερ με χρόνο 11:29 να τερματίζει στην 4η θέση και να χάνει για ελάχιστα ακόμη ένα Πανελλήνιο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης πως με την παρουσία του ο Παπουτσόγλου κέρδισε θέση στην Εθνική Παίδων!

Καλές εμφανίσεις πραγματοποιήσαν οι Γιάννης Δομάσης στην Σφαιροβολία, Χαλέντ Χοφφα στα 200 μέτρα ενώ σημαντικές εμπειρίες πήρε και η μικρή της αποστολής Χρυσούλα Βασιλειάδου που είχε έναν εξαιρετικό αγώνα στα 1,500 μέτρα Κορασίδων.

Να σημειώσουμε πως η ομάδα της Ξάνθης πέρα απο κορυφαίος σύλλογος της Θράκης στην συνολική συγκομιδή βαθμών των αγώνων, αναδείχτηκε και τέταρτη δύναμη στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Share it