Search

Στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έβρου «ΣΥΝΕΧΙΖΩ» και σε άλλον έναν προσφέρει μέρος των χρημάτων η οικογένεια του μικρού Βαγγέλη!

Η οικογένεια του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη προσφέρει μέρος των χρημάτων από τον έρανο σε δύο συλλόγους καρκινοπαθών. Ο ένας από τους δύο είναι ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έβρου “Ελπίζω”.

“O Βαγγέλης είναι ένα παιδί που ζει εδώ και τρία χρόνια το 80% του χρόνου του μέσα στα νοσοκομεία.

Και παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τα πάντα, ξέρει δηλαδή ότι είναι βαριά ασθενής, έχει καλή ψυχολογία. Δεν έχει προλάβει να ζήσει άλλη ζωή το παιδί, όλοι του οι φίλοι είναι νοσοκομειακοί. Οι γιατροί και οι νοσοκόμες είναι οι πιο κοντινοί του άνθρωποι, μετά την οικογένεια του. Ο μικρός όμως είναι συνειδητοποιημένος”, αναφέρει στα 104,9 ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΓΕΙΑΣ, ο νονός του μικρού ήρωα, Πέτρος Πολυχρονίδης.

Όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου και την τεράστια αγκαλιά που άνοιξε το δρόμο στο Βαγγέλη για την Αμερική ο Π. Πολυχρονίδης τονίζει:

“Όλη αυτή η προσπάθεια, για να μαζευτεί ένα τέτοιο τεράστιο ποσό σε 72 ώρες ήταν πρωτοφανής. Εύχομαι να βρουν την ίδια ανταπόκριση και άλλα παιδιά. Εμείς επειδή φτάσαμε σε αυτό το ποσό πολύ γρήγορα, και μαζέψαμε περισσότερα από 500.000 ευρώ που αρχικά ζητήσαμε, αποφασίσαμε να δώσουμε τα παραπάνω λεφτά σε φορείς που βοήθησαν για να κινητοποιηθεί όλη η Ελλάδα, όπως ο «Φάρος Ζωής» στην Κέρκυρα και ο σύλλογος Καρκινοπαθών στον Έβρο «Ελπίζω».

Για να μπορέσουν αυτοί οι δύο σύλλογοι να βοηθήσουν παιδιά που το έχουν ανάγκη, όπως ο βαφτισιμιός μου”.

Share it