Search

Διπλό “Πανθρακικό” χτύπημα με Σαμαρά και Μουρατίδη για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου!

Σε ακόμη δύο μεταγραφές προχώρησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που μετά τους Λέφη και Κορωνάκη, ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νεαρών πρώην ποδοσφαιριστών της Κ19 του Πανθρακικού τους Παύλο Σαμαρά και Πολυχρόνη Μουρατίδη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν στα τμήματα Υποδομής του Πανθρακικου και πιο συγκεκριμένα την Κ19 της ομάδας, μετά την αποχώρηση των “πράσινων” απο την Football League που έφερε την “διάλυση” του τμήματος  αμφότεροι αγωνίστηκαν στο τοπικό και απο τη νέα χρονιά θα ενισχύσουν την ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Κοζανίτης επιθετικός Παύλος Σαμαράς που το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Ελπίδα Σαπών ενώ προτού αποκτηθεί απο την ομάδα του Πανθρακικού το καλοκαίρι, λόγω σπουδών μετακόμισε στην Κομοτηνή, έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των ομάδων Ακρίτες Κοζάνης, ΑΕ Κοζάνης και την ιστορική τοπική ομάδα της Κοζάνης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πολυχρόνη Μουρατίδη, πρόκειται για τον γιο του βετεράνου ποδοσφαιριστή των Ολυμπιακού και Δόξα Δράμας και πρώην περιφερειακό προπονητή των μεικτών ομάδων Βασίλη. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι απο την Δόξα Δράμας στην ομάδα του Πανθρακικού δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία, όμως η διάλυση του τμήματος  τον οδήγησε στην μεταγραφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου οπού είχε μια αρκετά καλή χρονιά.

 

Αμφότεροι οι παίκτες ανακοινώθηκαν απο την ομάδα του Σάκη Σκουλή και αναμένεται να δώσουν σημαντική βοήθεια στην ομάδα της Ροδόπης.

Τα σχετικά δελτία τύπου αναφέρουν:

 

Καλως ορισες στη ομαδα ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ! Καλη παραμονη!

Καλως οριζουμε στην ομαδα μας και τον Παυλο Σαμαρα!

Share it