Search

Αποχαιρέτησε την αγαπημένη της Ροδόπη ’87 η Στέφανη Σωκράτους!

Μετά απο δύο πολύ όμορφα χρόνια η Στέφανη Σωκράτους αποχωρεί απο την Ροδόπη ’87, καθώς η Κύπρια ποδοσφαιρίστρια της ομάδας της Ροδόπης ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με την Στέφη να αποχαιρετά την “δεύτερη” οικογένεια της με μια συγκινητική αποχαιρετιστήρια ανάρτηση

Στην σχετική της ανάρτηση στην σελίδα της στο facebook η Σωκράτους έγραψε:

Μια ομάδα – Μια οικογένεια! Απερίγραπτο συναίσθημα γεμάτο εμπειρίες και όμορφες στιγμές. 2 χρόνια στη δεύτερη μου οικογένεια θα ‘λεγα! θα ήταν πολύ λίγο να περιγράψω την αγάπη, τα γέλια και όλα αυτά που πέρασα μαζί σας! Απ’την πρώτη μέρα κοντά μου, με ένα κλίμα στην ομάδα που δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Νίκες, ήττες αλλά πάντα μαζί και στο τέλος με το χαμόγελο. Φεύγω αλλά η σκέψη μου θα είναι μαζί σας, στην ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ, και θα μαθαίνω νέα σας… και είμαι σίγουρη ότι θα πάτε ακόμα πιο ψηλά! Ξέρω θα σας λείψουν τα κυπριακά μου αλλά δεν θα γλυτώσετε τόσο εύκολα! Με αντικατέστησαν ήδη.
Ένα όμορφο ταξίδι τελειώνει με την κάθε μια από εσας να έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου! 

Υ.Σ 1. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!!!!
Υ.Σ 2. Θα τα πούμε ξανά σύντομα…
 ΡΟΔΟΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ 

Με την ομάδα της Ροδόπης ’87 να σπεύδει να την αποχαιρετήσει αναφέροντας:

Η Στέφανη Σωκράτους που βοήθησε αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια την ομάδα της Ροδόπης 87, ολοκλήρωσε τις σπουδές της και αναχώρησε για τη νέα σελίδα στη ζωή της στο νησί της Κύπρου. Ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς την παίκτρια μας που θα είναι πάντα «δικιά» μας παίκτρια και Κομοτηναία… και της ευχόμαστε καλή επιτυχία με ότι συνεχίσει… στη ζωή της.

Share it