Search

Photos: Η παρουσίαση των ομάδων και οι απονομές στους νικητές της Ατομικής Χρονομέτρηση στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας της Ξάνθης!

Με τους αγώνες της ατομικής χρονομέτρησης άνοιξε την αυλαία του το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, που διεξάγεται στην Ξάνθη με το κυρίως μενού να συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο αρχικά με τον αγώνα αντοχής Γυναικών το Σάββατο και την Κυριακή με τον μεγάλο αγώνα αντοχής Ανδρών.

Στο φινάλε της πρώτης μέρας του Πανελλήνιου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, ο “Πήγασος” Ξάνθης σαν καλός οικοδεσπότης έστησε ένα μικρό πάρτι για τους φιλοξενούμενους του, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ομάδων που δίνουν το παρών στους αγώνες ενώ εν συνεχεία έγιναν οι απονομές των μεταλλίων σε Γυναίκες και Άνδρες που κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης(για τα αποτελέσματα θα υπάρχει ενημέρωση σε επόμενη ανάρτηση).

Την εκδήλωση προλόγισε ο ταμίας του συλλόγου Μιχάλης Σπανίδης για να ακολουθήσει σύντομος χαιρετισμός φορέων που συνέβαλαν σημαντικά στην διεξαγωγή των αγώνων στην Ξάνθη, αρχικά μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης  για να ακολουθήσει η Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού Αλεξία Γκιρτζίκη, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Τοπείρου Νίκος Κετίπης, ο Πρόεδρος του Πήγασου Ξάνθης Αφεντούλης Τσακιρίδης και τέλος ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας έδωσε τιμητική πλακέτα στους φορείς που συνέβαλαν για να γίνει η διοργάνωση στην πόλη της Θράκης, Ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο γεγονός πως πέρα απο τα μετάλλια στους νικητές δόθηκε και ειδικά διαμορφωμένη σακούλα με τοπικά προϊόντα προσφορά της ΕΒΕ Ξάνθης.

Θυμίζουμε πως στους αγώνες όπως είναι φυσιολογικό η Θράκη δίνει αρκετά δυναμικό παρών με 26 ποδηλάτες(θυμηθείτε ΕΔΩ) και 3 ποδηλάτισσες(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την παρουσία των ομάδων, υπήρχαν αρκετές απουσίες καθώς το κυρίως πιάτο των αθλητών φτάνει το Σάββατο, αλλά και τις απονομές των νικητών.

Share it