Search

Διπλή μεταγραφική “βόμβα” ρίχνει η Ξάνθη με Γέντρισεκ και Ρότσε! Έφτασαν στην Ξάνθη και ανακοινώνονται

Διπλή μεταγραφική βόμβα είναι έτοιμη να πυροδοτήσει η ομάδα της Ξάνθης, που έχει έρθει σε συμφωνία ήδη με τον Κροάτη μεσοεπιθετικό Γκόραν Ρότσε, ενώ βρίσκεται και μια ανάσα απο την απόκτηση του Έρικ Γέντρισεκ.

Ας ξεκινήσουμε απο τον τελευταίο, που αποτελεί και ιδιαίτερα μεγάλο όνομα ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα, με την Ξάνθη να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 30χρονο διεθνή με την Εθνική Σλοβακίας επιθετικό και μάλιστα όπως πληροφορείται το Sportsaddict ο παίκτης βρίσκεται απο χθές το βράδυ στην Ξάνθη για να περάσει απο ιατρικά τέστ και να ανακοινωθεί.

Ο Γέντρισεκ ξεκίνησε απο την Ρούζομπέροκ της πατρίδας ενώ απο το 2006 όταν και μεταπήδησε για την Γερμανία και το Αννόβερο, ξεκίνησε μεγάλη καριέρα στην Μπουντεσλίγκα με παρουσία σε ομάδες όπως Καϊζερσλάουτερν, Σάλκε, Κότμπους και Φράιμπουργκ. Το τελευταίο εξάμηνο του 2014 αγωνίστηκε στην πατρίδα του και την Σπάρτακ Τρνάβα ενώ πέρσι στην Πολωνία και την Κρακοβία. Όπου μάλιστα σε αυτά τα δύο χρόνια παρουσίας του εκεί είχε 53 συμμετοχές και 17 τέρματα. Ενώ κορυφαία παρουσία του ήταν στην Καϊζερσλάουτερν οπού σε 2,5 χρόνια πραγματοποίησε 90 συμμετοχές σκοράροντας 34 φορές.

Παράλληλα, ο Γέντρισεκ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας με την οποία έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του ο 30χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει 348 συμμετοχές έχοντας 97 γκολ και 37 ασίστ.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η μεταγραφή του αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού Γκόραν Ρότσε, με την Ξάνθη να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον παίκτη και την μεταγραφή του όπως και του Γέντρισεκ να αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα.

Ο 31χρονος Ρότσε, που κατά βάση αγωνίζεται ως αριστερός χαφ, αν και φέτος έπαιξε κατά βάση στην κορυφή της επίθεσης της Κροατικής Ίστρα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 8 τέρματα, φορώντας παράλληλα και το περιβραχιόνιο της ομάδας στην οποία καθιερώθηκε αγωνιζόμενος απο το 2007 μέχρι το 2013 και επέστρεψε μετά το πέρασμα του απο Σπλίτ και Όσιγιεκ, που είχε γεμάτες χρονιές αγωνιζόμενος στην αριστερή γραμμή του κέντρου ενώ έχει αγωνιστεί και ως αριστερός μπάκ.

Ο αριστεροπόδαρος Κροάτης που έχει αγωνιστεί και εκτός της χώρας του, στην Σουηδία και την Έγκριτε, πέρα απο την άνεση του να αγωνίζεται τόσο καλύπτοντας ολόκληρη την αριστερή γραμμή όσο και στην κορυφή της επίθεσης αν χρειαστεί,  όπως έκανε φέτος στην Ίστρα με την οποία τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ενώ έχει και εξαιρετικά χτυπήματα σε στημένες μπάλες.

Οι εξελίξεις όπως αντιλαμβάνεστε είναι ραγδαίες στην ομάδα της Ξάνθης που μετά την ανακοίνωση του προπονητή βρίσκεται στο τελικό στάδιο του προγραμματισμού της, καθώς μετά τους Ματίας Κάστρο, Κίκε Μπούλα και την μεταγραφή των Έρικ Γέντρισεκ και Γκόραν Ρότσε κλείνει κατά πολύ ο μεταγραφικός σχεδιασμός, μια και σύμφωνα με τον τεχνικό της Ξάνθης η ομάδα στοχεύει στην πραγματοποίηση 5 με 6 μεταγραφών που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Share it