Search

Σε ρόλο “μοντέλου” ο Θρακιώτης αρχηγός της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος! Παρουσίασαν τις νέες εμφανίσεις τους οι “κιτρινόμαυροι”

Την ευκαιρία στους φίλους της ΑΕΚ να δουν (και) φορεμένες τις νέες εμφανίσεις της ομάδας έδωσε η ΠΑΕ.

Νωρίτερα η «Ένωση» αποκάλυψε τις καινούργιες φανέλες, όπου υπάρχουν φυσικά τα κλασικά κιτρινόμαυρα χρώματα, αλλά και καινοτομίες (όπως το γκρι στη δεύτερη και ο ανάγλυφος δικέφαλος στην τρίτη).

Λίγο μετά την παρουσίασή τους λοιπόν, στο επίσημο site ανέβηκε και υλικό από τη φωτογράφηση των παικτών, με τους Μάνταλο, Χριστοδουλόπουλο, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες, Βράνιες, Μπάρκα και Γαλανόπουλου σε ρόλο… μοντέλων.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ

«Υπερηφάνεια για τα χρώματά μας και τις νέες μας εμφανίσεις! Υπερηφάνεια σε φόντο κίτρινο και μαύρο! Υπερηφάνεια για την παραδοσιακή ριγέ κιτρινόμαυρη εμφάνιση με Champions League look, αλλά και για τον Δικέφαλο Αετό, που μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει ανάγλυφος στην μπροστινή πλευρά της τρίτης μαύρης εμφάνισης. Και όλα αυτά με τη σφραγίδα της κορυφαίας εταιρίας αθλητικής ένδυσης, NIKE, στην τρίτη σεζόν της συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ένα πανέμορφο απόγευμα στο γυμναστήριο του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, που με μεράκι μετατράπηκε σε φωτογραφικό στούντιο, ο αρχηγός μας Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, τον Αντρέ Σιμόες, τον Όγκνιεν Βράνιες, τον γκολκίπερ Βασίλη Μπάρκα και τον ρούκι Κώστα Γαλανόπουλο φόρεσαν και απόλαυσαν τις τρεις νέες εμφανίσεις της σεζόν 2017-18 προκειμένου να τις αναδείξουν συμμετέχοντας στην παρουσίασή τους.

Το hashtag #wearwithpride επιβεβαιώθηκε στην πράξη και στις φωτογραφίες του photo gallery μπορείτε να απολαύσετε τις λεπτομέρειες και των τριών καινούργιων εμφανίσεων για τη νέα σεζόν αλλά και να τις προμηθευτείτε εύκολα και άμεσα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές πατώντας εδώ.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φωτογράφο Παντελή Ζερβό για την άψογη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές μας στην επίσημη φωτογράφιση των στολών, στον φωτογράφο Αποστόλη Κουκουσά για την δική του δουλειά στις λήψεις του ιματισμού για το e-shop μας καθώς και την εταιρεία Interprint για την επιμέλεια όλων των τυπωμάτων και ειδικά για την ειδική επεξεργασία του Δικέφαλου Αετού στην τρίτη μαύρη φανέλα.

#wearwithpride #aekfckits2017_18»

Share it