Search

Οι 26 Θρακιώτες ποδηλάτες που θα μετέχουν στο Πανελλήνιο Δρόμου! Οι λίστες συμμετοχής

Άνοιξε την αυλαία του το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου που διεξάγεται στην πόλη της Ξάνθης, με τους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, με το κυρίως μενού να γίνεται το Σαββατοκύριακο με τους μεγάλους αγώνες αντοχής Elite με την συμμετοχή 160 αθλητών και αθλητριών από 34 σωματεία όλης της χώρας.

Διοργανώτρια η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, και ιδιαίτερα του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη, των Δήμων Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρων και βέβαια του σωματείου Πήγασος Ξάνθης.

Για τον οικοδεσπότη Πήγασο Ξάνθης, που φυσιολογικά έχει την μεγαλύτερη αποστολή(14) όλων, στον μεγάλο αγώνα θα μετέχουν οι Ατίλα Αλήογλου, Γιώργος Κατράνης, Γιώργος Χασμάς, Κωνσταντίνος Νταλάρας, Δαμιανός Νάνος, Μπουλέντ Αρίφογλου, Δημήτρης Σαββόπουλος, Δημήτρης Χριστοδούλου, Ιωάννης Τσακμάκης, Δημήτρης Πανδράκης, Δημήτρης Μπακάλης, Γιώργος Κυριαζής και Αντώνης Χατζηνικολάου.

Απο τις μεγάλες αποστολές του αγώνα διαθέτει και ο Θράκας Ιππέας Κομοτηνής, με τον σύλλογο της Ροδόπης να μετέχει με 10 αθλητές και πολλές ελπίδες για διάκριση. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστούν οι: Δημήτρης Τερζής, Νίκος Λινάρδος, Ορέστης Ιωαννίδης, Αθανάσιος Καβουρτσικλής, Σωτήρης Μαλάτος, Παναγιώτης Σταματόπουλος, Ελευθέριος Φιλιόγλου, Σωτήρης Χασανίδης, Χαρούν Μολλά Ογλού και Ευάγγελος Φραγκούλης.

Τέλος διπλή παρουσία στους αγώνες θα έχει και η Δόξα Σταυρούπολης, που θα μετέχει με τους Γιώργος Βουτσίλα και Κωνσταντίνο Ευσταθιάδη.

ΛΙΣΤΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΑΝΔΡΩΝ

Share it