Search

Ασταμάτητη η Εθνική Γυναικών, με σούπερ τις αδερφές Κεπεσίδου νίκησαν Γαλλία και βλέπουν Δανία στα προημιτελικά!

Με την Μάγδα Κεπεσίδου να κατεβάζει σε άλλο ένα ματς ρολά και τη Νικολίνα Κεπεσίδου να κάνει πράγματα και θάματα, σκοράροντας 10 τέρματα, η Εθνική ομάδα κέρδισε με 2-0(14-7, 17-15) την Γαλλία και πλέον στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Δανία.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ και μπιτς χάντμπολ θα διεξαχθεί αύριο στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, αφού η Ελληνική ομάδα στην προημιτελική φάση του EURO θα αντιμετωπίσει την Δανία στις 11:00  Αν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικρατήσει, εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά, εξασφαλίζει και ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας το 2018.

Η Ομοσπονδιακή προπονήτρια Μαρία Καραντώνη δήλωσε: «Και μέχρι εδώ που έχουμε φτάσει είναι μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό μπιτς χάντμπολ. Ουσιαστικά είμαστε μία νίκη μακριά από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η Δανία είναι πραγματικά πολύ δύσκολη αντίπαλος, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Ελπίζουμε να ξεπεράσει και η Κερλίδη τον τραυματισμό της και να είμαστε πλήρεις. Στο αυριανό ματς δεν πρέπει να κάνουμε λάθη».

Η Εβριτισσα τερματοφύλακας της Εθνικής Μάγδα Κεπεσίδου είπε: «Παρά την κούραση κερδίσαμε την Γαλλία. Είχαμε συγκέντρωση και καλές επιλογές στο 1ο σετ και στα τελευταία λεπτά του 2ου σετ, καταφέρνοντας να ανατρέψουμε το σκορ. Στα προημιτελικά θα τα δώσουμε όλα και ελπίζω να χαμογελάσουμε». 

Το πρόγραμμα των προημιτελικών:

Προημιτελικοί- Σάββατο 24 Ιουνίου
11:00 Ολλανδία- Πολωνία (γήπεδο 1)
11:00 Γαλλία- Ισπανία (γήπεδο 2)
11:00 Νορβηγία- Ρωσία (γήπεδο 3)
11:00 Ελλάδα- Δανία (γήπεδο 4

Share it