Search

Συνεχίζει στο τιμόνι του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου το μεγάλο ερωτηματικό που τέθηκε στον Παναθηναϊκό ήταν τι θα γίνει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη; Αν ο 48χρονος τεχνικός θα τον ακολουθούσε και θα δήλωνε και αυτός παραίτηση, μην μπορώντας να ανταποκριθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις ή αν θα έμενε για να βοηθήσει τους πράσινους σε μια δύσκολη στιγμή και κάνοντας πράξη την επιθυμία των οπαδών.

Η απόφαση που πήρε τελικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα βοηθώντας την όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να βγει από το αγωνιστικό τέλμα. Άλλωστε και στο παρελθόν είχε δείξει ότι του άρεσαν οι δύσκολες καταστάσεις και ότι μπορεί να τις διαχειριστεί, όπως είχε κάνει και με τον Πανιώνιο για παράδειγμα.

Ο Ουζουνίδης από το μεσημέρι εξάλλου άρχισε να κάνει τον προγραμματισμό του, μαζί με τον Χρήστο Παναγόπουλο, για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής και πώς πρέπει να κινηθεί το τριφύλλι ώστε να τρέξει τις υποθέσεις που έχουν μείνει πίσω και να μπορέσει να παρουσιαστεί στο ξεκίνημα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων έτοιμο.

Την Δευτέρα θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση των πράσινων, θα μιλήσει στους παίκτες του και απ’ όσα θα τους πει πιθανόν να δούμε και τις σκέψεις του ενόψει της επόμενης σεζόν.

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Λίγη ώρα μετά τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι παίκτες είδαν στους λογαριασμούς τους να μπαίνει το υπόλοιπο της δόσης Φεβρουαρίου το οποίο τους οφειλόταν από τα τέλη Μαρτίου.

Φυσικά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε η κίνηση αυτή να ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό και απλά να συνέπεσαν τα δυο γεγονότα. Και αυτό γιατί την Δευτέρα (26/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού και κανείς δεν θα ήθελε η νέα χρονιά να ξεκινήσει με μουρμούρες. Άλλωστε η καταβολή του υπόλοιπου της δόσης ήταν κάτι που είχε υποσχεθεί η πράσινη διοίκηση στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τα μέσα Απριλίου. Οφείλεται ακόμη η δόση Μαϊου…

ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Στον Παναθηναϊκό παράλληλα έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για τεχνικό διευθυντή ο οποίος θα έχει το δύσκολο έργο να αντικαταστήσει το Νίκο Λυμπερόπουλο. Στο τριφύλλι έχουν ήδη κάποιες περιπτώσεις υπόψιν τους και θα τις εξετάσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε όμως το γεγονός ο Παναθηναϊκός να μην προχωρήσει στην πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή με τις αρμοδιότητες που είχε ο Λυμπερόπουλος και απλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης να έχει να κάνει περισσότερα πράγματα σε ότι αφορά τις εισηγήσεις για την στελέχωση του πράσινου ρόστερ και να βρεθεί άνθρωπος που θα αναλάβει τις επαφές με τους εκπροσώπους παικτών και τις ομάδες.

Το συγκεκριμένο ζήτημα όμως περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτό που προέχει αρχικά είναι η ηρεμία στον σύλλογο.

Πηγή: sport24.gr

Share it