Search

Οι τρεις Θρακιώτισσες ποδηλάτισσες που θα μετέχουν στο Πανελλήνιο Ποδηλασίας Δρόμου!

Γεμίζει ποδήλατα το τριήμερο 23-25 Ιουνίου η Ξάνθη που θα υποδεχτεί την κορυφαία διοργάνωση Δρόμου στην χώρα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στην αφετηρία του Αγώνα θα βρεθούν 140 αθλητές και 20 αθλήτριες από 34 σωματεία. Αύριο Παρασκευή (23/06) θα γίνει η Ατομική χρονομέτρηση Γυναικών, απόστασης 27,2 χλμ. και Ανδρών 46,2 χλμ. Το Σάββατο 24/06 θα διεξαχθεί ο αγώνας Αντοχής Γυναικών 108,1 χλμ. ενώ το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25/06 με τον αγώνα Αντοχής Ανδρών 174,1 χλμ.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία της Θράκης τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες. Όσον αφορά τις Γυναίκες θα υπάρχει διπλή εκπροσώπηση τόσο στην ατομική χρονομέτρηση όσο και στον μεγάλο αγώνα αντοχής.

Όσον αφορά την ατομική χρονομέτρηση που θα γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στα Άβδηρα διπλή εκπροσώπηση θα έχει η Δόξα Σταυρούπολης με τις Μαρία Αντωνιάδου και Ελένη Τάτσιου να δίνουν δυναμικό παρών.

Ενώ διπλή παρουσία θα υπάρχει και στον αγώνα αντοχής το Σάββατο με τα 108,1 χιλιόμετρα. Και εκεί θα έχει παρουσία η Δόξα Σταυρούπολης με την Μαρία Αντωνιάδου(φωτο) να είναι έτοιμη να εκπροσωπήσει τον ξανθιώτικο σύλλογο σε ακόμη έναν μεγάλο αγώνα. Ενώ παρουσία θα έχει και η Κομοτηνής με την Βασιλική Γκαραγκάνη του Θράκα Ιππέα.

Share it