Search

Με έντονο ποδοσφαιρικό χρώμα πάντρεψε τον αδερφό του Κώστα ο Βασίλης Τοροσίδης(+photos)

Παρουσία πλήθος κόσμου, με έντονο και το ποδοσφαιρικό χρώμα είδε ο ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης τον αδερφό του Κώστα να παντρεύεται την αγαπημένη του Μαρία.

Στην τελετή που έγινε στον Ιερό ναό της Θεού Σοφίας στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης, το παρών έδωσε πλήθος κόσμου, οπού μάλιστα πέρα απο το έντονο αθλητικό χρώμα είχαμε και αρκετούς πρώην βουλευτές και πολιτευτές στην πόλη της Ξάνθης. Άλλωστε ο Κώστας έχει έντονη παρουσία τόσο στα αθλητικά όσο και  στα κοινά του τόπου του.

Το παρών φυσικά έδωσε σύσσωμη και η οικογένεια του Άρη Πετεινού, με την οποία η οικογένεια Τοροσίδη διατηρεί στενούς δεσμούς όχι μόνο λόγω καταγωγής απο τον Πετεινό αλλά φυσικά διότι ο πατέρας της οικογένειας, Ευστάθιος, υπήρξε για αρκετά χρόνια πρόεδρος της ομάδας. Το παρών φυσικά έδωσε και όλη η οικογένεια Τοροσίδη, με τον Βασίλη να επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του μαζί με ολόκληρη την οικογένεια, ενώ απο την Δευτέρα αναχώρησε για ολιγοήμερες διακοπές προτού ενταχθεί στην προετοιμασία της Μπολόνια.

Share it