Search

ΑΟ Τυχερού: «Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν εποχές κατά τις οποίες το χωριό μας συντηρούσε 2 ομάδες»

Ανακοίνωση με την οποία κάνουν γνωστό ότι θα βοηθήσουν την προσπάθεια της Δόξας Τυχερού αν τους ζητηθεί και δεν θα ενεργήσουν με τρόπο διχαστικό για την τοπική κοινωνία, εξέδωσαν οι άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου Τυχερού.

Στης ανακοίνωση τους οι διοικούντες του ΑΟΤ αναφέρουν επίσης ότι δεν θα επιτρέψουν να επαναληφθούν εποχές κατά τις οποίες το Τυχερό Έβρου συντηρούσε 2 ομάδες αποτελώντας έτσι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο.Τ με αφορμή τις πληροφορίες για επαναλειτουργία της ΔΟΞΑΣ οφείλει να ενημερώσει όλους όσους ενδιαφέρονται.

Μετά από αποχή μερικών ετών, το 2015, αποφασίστηκε η ποδοσφαιρική ομάδα Τυχερού να επιστρέψει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο Α.Ο.Τ προέκυψε ως αναγκαστική συνέχεια της ΔΟΞΑΣ Τυχερού η οποία λόγω των τεράστιων γραφειοκρατικών και οικονομικών προβλημάτων δεν ήταν δυνατό να ενεργοποιηθεί εκ νέου. Έτσι καταφύγαμε στο υπάρχον τότε καταστατικό του Α.Ο.Τ . Οι ίδιοι παίκτες, το ίδιο συμβούλιο, οι ίδιοι φίλαθλοι, η ίδια νοοτροπία και το ίδιο τρέξιμο για την ανεύρεση οικονομικών πόρων. Aπλά άλλο όνομα.

Αν κάποιοι καταφέρουν να επαναφέρουν σε ισχύ το ιστορικό καταστατικό τής ΔΟΞΑΣ Τυχερού θα είμαστε οι πρώτοι πού θα χαρούμε χωρίς καμία απόχρωση ειρωνείας. Δεν θα λειτουργήσουμε εγωιστικά. Αντίθετα, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε (άν μας ζητηθεί βεβαίως) χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν εποχές κατά τις οποίες το χωριό μας συντηρούσε 2 ομάδες αποτελώντας έτσι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Κύριο μέλημα του Α.Ο.Τ είναι, η ομάδα ποδοσφαίρου του χωριού μας, να προσφέρει χαρά και περηφάνια στους κατοίκους και να τους ενώνει στις κερκίδες.

Σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργήσουμε με τρόπο διχαστικό για την τοπική κοινωνία.

Το Τυχερό έχει ΜΙΑ ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι εποχές της εσωστρέφειας και του μίσους τελειώσανε. Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε τα συμφέροντα του χωριού μας και της ομάδας μας είτε αυτή λέγεται Α.Ο.Τ είτε ΔΟΞΑ».

Share it