Search

Εντυπωσιακά στον τελικό Θανόπουλος, Δουλγέρης και Παπαϊωάννου! Ο απολογισμός των προκριματικών του Πανελληνίου

Με βροχή έγινε το πρωινό πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών στην Πάτρα. Παρόλα αυτά οι αγώνες έγιναν χωρίς προβλήματα και δεν έλειψαν και οι καλές εμφανίσεις.

Απο πλευράς Θρακιωτών την πρόκριση τους στους απογευματινούς τελικούς εξασφάλισαν ο εντυπωσιακός Ιάσων Θανόπουλος στην Δισκοβολία, ο Γιάννης Δουλγέρης που μετά τα 100μέτρα προκρίθηκε στον τελικό και  των 200μέτρων, αλλά και η Ευαγγελία Παπαϊωάννου στην Σφαιροβολία.

Ο Ιάσων Θανόπουλος με ρίψη στα 52,35 κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Δισκοβολίας έχοντας την καλύτερη επίδοση του προκριματικού, με τον πρωταθλητή του ΠΑΣ Πρωταθλητών να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Ακόμη μια εξαιρετική κούρσα πραγματοποίησε ο Γιάννης Δουλγέρης επίσης του ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, με τον Κομοτηναίο σπρίντερ να προκρίνεται στον τελικό των 200μ. έχοντας την 7η επίδοση με 21,91 ενώ να σημειώσουμε πως ήταν πρώτος στην σειρά του. Πρόκριση σε τελικό είχαμε και στις Γυναίκες με την Ευαγγελία Παπαϊωάννου του Διομήδη Ξάνθης στην πρώτη της παρουσία σε Πανελλήνιο να εντυπωσιάζει και με βολή στα 11,99 να προκρίνεται στον τελικό της Σφαιροβολίας με την 11η επίδοση.

Στον τελικό φυσικά θα βρίσκεται και η σύζυγος του ξανθιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη, Βούλα Παπαχρήστου που μετά το χρυσό στο τριπλούν στοχεύει και στο χρυσό στο μήκος, οπού πέρασε με ένα αλμα στον τελικό έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίδοση πηδώντας στα 6,11. Εκτός τελικού έμεινε παρότι ήταν πολύ καλή η Σπυριδούλα Ναζίρη του Εθνικού που είχε την 18η επίδοση των προκριματικών με άλμα στα 5,38.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία και του Κοσμά Παπαδόπουλου του ΠΑΣ Πρωταθλητών που έχασε για λίγο την πρόκριση στον τελικό, έχοντας την 13η επίδοση στα 400μέτρα με  56,03.  Και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου επίσης του ΠΑΣ Πρωταθλητών έδειξε εξαιρετικά δείγματα  στα 200μέτρα οπού τερμάτισε 19η με χρόνο 25,92. Καλή εμφάνιση είχαμε και απο τον Γιώργο Σιταρίδη του Εθνικού που σε έναν πολύ δυνατό προκριματικό στα 200μέτρα έμεινε 26ος με χρόνο 22,73.

Στις 18:00 ξεκινά το απογευματινό πρόγραμμα με την Θράκη να έχει και σήμερα ιδιαίτερα σημαντική παρουσία.

 

Share it