Search

Φιλικό στη μνήμη του Χαράλαμπου Πεταλίδη έδωσαν οι παλαίμαχοι ΑΕ Κομοτηνής & Ελαιοχωρίου Καβάλας

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30 πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση στο γήπεδο της Φωλιάς Καβάλας μεταξύ της ομάδας παλαιμάχων ΑΕ Κομοτηνής και της ομάδος των παλαιμάχων Ελαιοχωρίου Καβάλας.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση της ψυχής του Χαράλαμπου Πεταλίδη παίκτη της ομάδος της Φωλιάς και του Ελαιοχωρίου, όπου παραβρέθηκαν οι συγγενείς του εκλιπόντος, ο πρόεδρος της τοπικής ομάδας και συγχωριανοί του.

Γενικά έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες να πετύχουν τέρματα, είχαν δυο δοκάρια με τους Μηλιατζόπουλο Γ. και Νεστωρίδη, τελικά έχασαν με 4-3. Για την ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΚ σκόραραν οι Κουτσογιάννης, Ματζίρης και Κυνηγόπουλος.

Η Α.Ε.Κ. έπαιξε με τους Τσομπανγιοβάνη, Καζάκη, Χαλήτ, Τσολακίδη, Κλειτσιώτη, Μάρκογλου, Γεωργιάδη, Κουτσογιάννη, Γιαννακίδη, Μηλιατζόπουλο Π., Ματζίρη. Στο δεύτερο έπαιξαν και οι Μηλιατζόπουλος Γ., Ζαφειρίου, Δεμερτζής, Βοινιάδης, Πιπερίδης, Πετράς, Νεστωρίδης Π, Κυνηγόπουλος. Προπονητής: Παπάζογλου Δ.

Την Κυριακή 18 Ιουνίου οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής στις 6 το απόγευμα θα φιλοξενήσουν την ομάδα παλαιμάχων του Ορέστη Ορεστιάδας.

Share it