Search

Μανώλης Σιώπης: «Να μείνω στον Ολυμπιακό και να καθιερωθώ στην Εθνική»

Στον φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε από τη Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης (Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού) παρεβρέθηκε και αγωνίστηκε ο Εβρίτης μέσος του Ολυμπιακού Μανώλης Σιώπης, που ξεκίνησε από την εν λόγω ακαδημία.

Μετά το τέλος του ματς ο Σιώπης μίλησε στο μικρόφωνο του SportsAddict για τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό, την Εθνική Ελλάδας, ενώ τόνισε ότι δεν περίμενε ότι θα καταφέρει αυτά που κατάφερε μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Αναλυτικά είπε:

Για την επιστροφή του στην ακαδημία της Νίκης Απαλού και για τον αγώνα στον οποίο συμμετείχε:

«Είναι πολύ όμορφα τα συναισθήματα. Μου ήρθαν στο μυαλό μνήμες από όταν έπαιζα και γω εδώ. Βλέπω όλα αυτά τα παιδάκια που έχουν το ίδιο όνειρο που είχα και γω και είναι πολύ ωραίο αυτό».

Για τον καλό σποκό του παιχνιδιού:

«Όταν διοργανώνεται κάτι τέτοιο είμαστε πάντα κοντά, πόσο μάλλον σήμερα που ο αγώνας πραγματοποιήθηκε και για τον μικό Βαγγέλη. Ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά γι’ αυτόν, να επιστρέψει και πάλι δυνατός και να απολαύσει τη ζωή».

Για το γεγονός ότι ο Έβρος έχει βγάλει καλούς ποδοσφαιριστές:

«Είναι αλήθεια αυτό και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να βγάζει γιατί όπως βλέπουμε υπάρχει πολύ ταλέντο στον τόπο μας».

Για το τι μέλει γενέσθαι από δω και πέρα για τον ίδιο:

«Υπάρχει πολύ όρεξη για δουλειά, στόχος μου είναι να κάνω μία καλή προετοιμασία και να μείνω στον Ολυμπιακό».

Για το αν είναι ευχαριστημένος έτσι όπως έρχονται τα πράγματα στην καριέρα του:

«Καταρχάς δνε περίμενα ότι θα κάνω τέτοια πορεία στον Πανιώνιο. Είναι μία εκπληκτική ομάδα που έχει οικογενειακό κλίμα και είμαι πολύ χαρούμενος που έζησα αυτά τα τρία χρόνια εκεί. Τώρα συνεχίζουμε, επαγγελματίες είμαστε, τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την Εθνική Ελλάδας της οποίας είναι μέλος:

«Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε ποδοσφαίριστη να φοράει το εθνόσημο. Ήταν στόχος μου να βρεθώ στην Εθνική και θέλω να καθιερωθώ».

Ο Σιώπης αναχώρησε σήμερα για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί στην Αυστρία έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

 

Share it