Search

Τροχαίο με νεκρό έναν 48χρονο επιβάτη μηχανής στην Κομοτηνή

Τραγική κατάληξη για έναν 48χρονο επιβάτη μηχανής είχε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε περίπου στις 18.30 το απόγευμα της Πέμπτης 15 Ιουνίου, στην περιοχή της Μεσούνης Ρδοόπης. Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος προσπάθησε να διασχίσει τον επαρχιακό δρόμο Αιγείρου – Κομοτηνής, βγαίνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, από αγροτικό δρόμο, τη στιγμή που επί της επαρχιακής οδού κινούνταν μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, ένας 53χρονος και ένας 48χρονος.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να εκτιναχθούν από αυτήν, σε απόσταση αρκετών μέτρων. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Διαπιστώθηκε γρήγορα ότι υπήρχε εσωτερική αιμορραγία και πολλαπλές κακώσεις και στους δύο τραυματίες, διασωληνώθηκαν και ένας εξ αυτών, ο 48χρονος διακομίστηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, ενώ ακολούθησε και ο δεύτερος τραυματίας. Δυστυχώς για τον 48χρονο οι προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άνδρας κατέληξε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η κηδεία του 48χρονου Α.Π. θα γίνει σήμερα στις 7 το απόγευμα στα δημοτικά κοιμητήρια Κομοτηνής. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στα δημοτικά κοιμητήρια. Ο 48χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Πηγή: xronos.gr

Share it