Search

Μπαράζ ανανεώσεων στον ΠΑΟΚ Κοσμίου, που κράτησε τον τοπ σκόρερ του Ερκάν και άλλους πέντε!

Στον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς προχωρά η ομάδα του ΠΑΟΚ Κοσμίου, που με τον Σάββα Αϊβάζη στην άκρη του πάγκου της τη νέα αγωνιστική χρονιά φιλοδοξεί να καταφέρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Για αυτό και οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται με γοργούς ρυθμούς στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς με τις πρώτες κινήσεις να δείχνουν ξεκάθαρα τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση του τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης Αμέτ Ερκάν, ενώ ακολούθησαν οι ανανεώσεις των Παντελή Μιχαλακέλη, Δημήτρη Λεβετέλλη, Χρήστο Βοριατζίδη, Νίκο Δεληγιάννη και Στέργιο Πότση

Αναλυτικά τα σχετικά δελτία τύπου των ανανεώσεων:

Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμιου ειναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοίνωσή την ανανέωση συνεργασίας με τον καλυτερο επιθετικό στον Ν.Ροδοπης
ΑΜΕΤ ΕΡΚΑΝ

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου ηρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παντελη Μιχαλακελη. Μεχρι την άτυχη στιγμη του σοβαρου τραυματισμου που ειχε,αφησε άριστες εντύπωσης με το ταλεντο του και χαιρόμαστε που θα κοσμει τα γηπεδα του νομου μας με την φανελα του Κοσμιου. Παντελη σιδερένιος .

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ εχει την χαρα να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για ακομη ενα χρονο με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που εδωσε τα μεγιστα ωστε η ομαδα μας να πετύχει τους στοχους της τον Δημητρη Λεβεντελλη.

Μετα απο σχεδον τεσσερα χρονια ανελλιπούς παρουσιας με την φανελα του Κοσμιου ο Χρηστος Βοριατζιδης ηρθε σε συμφωνία για να ανανεώσει με την αγαπημένη μας ομαδα για ακομη εναν χρόνο.

Το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κοσμιου ειναι στην ευχάριστη θεση να σας ανακοινωση την ανανέωση της συνεργασίας για ακομα μια χρονια με τους ποδοσφαιριστές Δεληγιαννη Νικο και Ποτση Στεργιο.Δυο ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μεγιστα τι σεζον που περασε για την επίτευξη τον στόχων που ειχε η ομαδα μας. Καλη ποδοσφαιρικη χρονια παιδια.

Share it