Search

Αλεξανδρούπολη: Ηλικιωμένος ξυλοκόπησε γλάρο και μία κοπέλα!

Μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού έγιναν πριν μερικές ημέρες, όσοι βρέθηκαν στην περιοχή των ναυτοπροσκόπων στην παραλιακή της Αλεξανδρούπολης. Ένας ηλικιωμένος άνδρας προσπαθούσε να σκοτώσει ένα γλάρο, ο οποίος δεν μπορούσε να πετάξει, κλωτσώντας τον με μανία. Από το μένος του άνδρα δεν γλίτωσε και μία κοπέλα, η οποία προσπάθησε να τον σταματήσει και δέχτηκε χτυπήματα και κλωτσιές!

Η καταγγέλλουσα αρχικά πλησίασε τον ηλικιωμένο και του φώναξε να σταματήσει να χτυπά το ζωντανό, το οποίο είχε στριμώξει σε ένα φράχτη και ήταν θέμα δευτερολέπτων να αποτελειώσει. Εκείνος όμως συνέχισε να κλωτσάει με μανία το πτηνό, με αποτέλεσμα η κοπέλα να προσπαθήσει να τον τραβήξει για να σταματήσει. Τότε, εκείνος γύρισε και άρχισε να την χτυπάει με μία σακούλα που κρατούσε και στη συνέχεια να την κλωτσάει.

Στο σημείο κλήθηκε το λιμενικό, πήραν τα στοιχεία του ηλικιωμένου ο οποίος λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του δεν συνελήφθη, ωστόσο θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί.

Η κοπέλα, που της αξίζουν συγχαρητήρια για το θάρρος της, διεκομίσθη στο νοσοκομείο, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, δεν χρειάστηκε όμως, ευτυχώς, να νοσηλευτεί.

Το περιστατικό αυτό αποτελεί τρανή απόδειξη της επιστημονικά τεκμηριωμένης άποψης ότι όσοι κακοποιούν ζώα δεν θα διστάσουν να βιαιοπραγήσουν και εναντίον των ανθρώπων…

Πηγή: alexpoli.gr

Share it