Search

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ Πανιωνίου & Ολυμπιακού για τον μικρό Βαγγέλη!

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία «Παλεύουμε για το μικρό Βαγγέλη». Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, τα έσοδα από το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα διατεθούν στην οικογένεια του Βαγγέλη Ελευθεριάδη.

Για το σκοπό αυτό, στο φιλικό θα ισχύσει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρώ.

Ο Βαγγελάκης είναι 5 ετών και κερδίζει τρία χρόνια τώρα έναν τρομερό εχθρό! Τον καρκίνο. Πέντε λεπτά να δώσετε σημασία… και μια φοβερή φατσούλα, θα συνεχίσει να χαμογελά μαζί με όλα τα παιδιά του κόσμου.

Για να συνεισφέρετε οικονομικά στην προσπάθεια της οικογένειας, τόσο για τα έξοδα θεραπείας του Βαγγελάκη, όσο και για τα έξοδα διαβίωσης των γονιών του στις ΗΠΑ υπάρχει ο ακόλουθος λογαριασμός:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αρ. Λογ: 6053010153148 IBAN:GR7701710530006053010153148

Δικαιούχος Δήμητρα Βογιατζή (μητέρα του μικρού Βαγγέλη Ελευθεριάδη)

Οι γονείς Στέλιος Ελευθεριάδης & Δήμητρα Μέμα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

tel: +30 6951813687

e-mail: [email protected]

Facebook: Παλεύουμε για τον Βαγγελάκη

https://www.facebook.com/evangelos1eleftheriadis

Στη σελίδα just giving www.justgiving.com/crowdfunding/evangelos-cancerfund μπορείτε να κάνετε κατάθεση μέσω PayPal ή πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας».

Share it