Search

Τίμησε τον πρωταθλητή Ελλάδας στο Regions Απόστολο Κουτρουλό η Α.Ε. Αστυνομικών Β. Ελλάδας!

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον αθλητισμό των Αστυνομικών Δυνάμεων της Θράκης η σημερινή καθώς είχαμε διπλή διάκριση στα πλαίσια του τελικού του πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας.

Βλέπεται δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος απο την Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης(θυμηθείτε ΕΔΩ), που κατέκτησε την πρωτιά στην Βόρεια Ελλάδα και θα διεκδικήσει στον μεγάλο τελικό την κούπα του πρωταθλητή.

Διάκριση είχαμε και για την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, και κυρίως τον Απόστολο Κουτρουλό μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου της Α.Δ. Ξάνθης αλλά και Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣ Ξάνθης. Έτσι η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Βορείου Ελλάδας και ο Πρόεδρος της Γεώργιος Ζάχαρης τίμησαν τον Απόστολο Κουτρουλό τόσο για την προσφορά του στον αστυνομικό αθλητισμό όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας στο Region’s Cup ως προπονητής της Μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Μια ιδιαίτερη και σημαντική διάκριση για τον ξανθιώτη τεχνικό, που χειροκρότησε και συνεχάρη για την πρωτιά τους συναδέλφους του απο την Αλεξανδρούπολη όπως και αυτοί καταχειροκρότησαν τον συνάδελφο τους κατά την διάρκεια της βράβευσης του απο την Α.Ε. Αστυνομικών Βορείου Ελλάδας.

Share it