Search

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του UEFA A’ με την συμμετοχή των Αποστολίδη και Προδρομίτη!

Ολοκληρώθηκε με την θεωρητική εξέταση η Α’ φάση για την αναβάθμιση των διπλωματούχων προπονητών ποδοσφαίρου σε UEFA A’  που διεξήχθη στην Κατερίνη, με τους συμμετέχοντες να αποχωρούν ικανοποιημένοι τόσο απο την εκπαίδευση όσο και το πολύ καλό κλίμα που υπήρξε μεταξύ των νέων και φιλόδοξων προπονητών που μετείχαν στην σχολή της ΕΠΟ.

Ανάμεσα στους αρκετούς προπονητές που έδωσαν το παρών ήταν και ο ξανθιώτης προπονητής Γιάννης Αποστολίδης αλλά και ο προπονητής της ομάδας Νέων της ΠΑΕ Ξάνθη Κώστας Προδρομίτης. Η σχολή πραγματοποιήθηκε απο τις  έως τις 13 Ιουνίου με τους συμμετέχοντες να μαθαίνουν αρκετά πράγματα, δοκιμάζοντας τα μάλιστα τόσο σε πρακτικό όσο και θεωρητικό επίπεδο με την τεχνολογία να παίζει πλέον σημαντικό ρόλο και στην εκπαίδευση των προπονητών που θέλουν να εξελιχθούν.

Ο Γιάννης Αποστολίδης μετά το φινάλε της σχολής θα έχει την ευκαιρία να μπει σε διεργασία για το μέλλον τους, μετά την απόφαση για αποχώρηση απο τον πάγκο της Αναγέννησης Θαλασσιάς(θυμηθείτε ΕΔΩ). Εν αντιθέσει με τον Κώστα Προδρομίτη που θα απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μέχρι τις αρχές του Ιούλη οπού θα επιστρέψει στην Ξάνθη για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας Νέων της ξανθιώτικης ΠΑΕ(θυμηθείτε ΕΔΩ)

 

Share it