Search

Ατομικά ρεκόρ, προκρίσεις για τα Πανελλήνια και μεγάλες επιδόσεις ο απολογισμός του Διομήδη στα “Κραχτίδεια”

 

Άκρως εντυπωσιακή ήταν παρουσία των αθλητών του Διομήδη Ξάνθης στα “Κραχτίδεια” που διεξήχθησαν στην Δράμα, με τον ξανθιώτικο σύλλογο να κατακτά 6 μετάλλια, 3 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα, σημειώνοντας παράλληλα υψηλές ατομικές επιδόσεις και προκρίσεις στα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου του συλλόγου:

Συνέχισαν τις επιτυχίες οι αθλητές-τριες του συλλόγου μας. Αυτή τη φορά έδειξαν τις δυνατότητες τους στα Κραχτίδεια Δράμας, κατακτώντας έξι μετάλλια (3 χρυσά, 1 ασημένιο, 2 χάλκινα), σημειώνοντας ατομικές επιδόσεις και παίρνοντας προκρίσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Εκπληκτική παρουσία είχε ο Μιχάλης Παπούτσογλου κατακτώντας 2 χρυσά μετάλλια και την 1η θέση στα 100 και στα 200 μέτρα Παίδων, σε χρόνο 11.29 και 22.78 αντίστοιχα.

Χρυσό μετάλλιο και την 1η θέση κατέκτησε μετά από μια εξαιρετική κούρσα η Χρυσούλα Βασιλειάδου στα 1000 μέτρα Παγκορασίδων Α’, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ με επίδοση 3.12.75.

Ασημένιο μετάλλιο και την 2η θέση με ατομική επίδοση 1.30.30 κατέκτησε επίσης μετά από μια εξαιρετική κούρσα ο Γιάννης Εμανουιλίδης στα 600 μέτρα Παμπαίδων Α’.

Ο Γιάνης Δομασής στην σφαίρα Παίδων κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση με εντυπωσιακές ρίψεις με καλύτερη τα 14.51μ.  Και οι τέσσερις παραπάνω αθλητές αν και οι επιδόσεις που πέτυχαν τους δίνουν την πρόκριση στα πανελλήνια πρωταθλήματά τους αυτοί έχουν πιάσει τα όρια για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, από προηγούμενες διοργανώσεις.

Χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση με επίδοση 10.17 κατέκτησε επίσης και ο Κωνσταντίνος Ζιντσένκο στα 80μέτρα Παμπαίδων Α’, στην ίδια κούρσα τέταρτος κατετάγη ο Παπαναστασίου Αθανάσιος με επίδοση 10.23 και δέκατος ο Κουτσουρίδης Μάριος με επίδοση 11.03. Πέμτες θέσεις είχαμε με τον Χάλεντ Χόφφας στα 100μέτρα Παίδων με επίδοση 11.83 και με τον Ιωάννη Μελαδιανό στο ύψος Παίδων με επίδοση 1.50 μ.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της μικρής μας σφαιροβόλου Γεωργίας Δομασή που εκτός συναγωνισμού για την απόκτηση εμπειριών έλαβε μέρος στην κατηγορία Κορασίδων σημειώνοντας με εντυπωσιακές ρίψεις εξαιρετικές επιδόσεις για την ηλικιακή της κατηγορία με καλύτερη τα 10.00μ.

Ευχαριστούμε τα παιδιά μας, που για ακόμη μια φορά με τις διακρίσεις τους αυτές, έκαναν τον σύλλογο μας υπερήφανο. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές αντιστοιχες επιτυχίες στο μέλλον. Ειδικότερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του συλλόγου μας που με το έργο τους συνέβαλαν στα μέγιστα. Ακόμη αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των αθλητών μας για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη που δείχνουν προς τον συλλόγο.

Share it