Search

Εντυπωσίασε η έκθεση “Τα μικρά καρέ του τόπου μας” στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, παρών και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “Τα μικρά καρέ του τόπου μας” πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 11 Ιουνίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στη Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.

Ανάμεσα στους παρεβρισκόμενους ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Βασίλης Κωνσταντίνου ο οποίος ήταν καλεσμένος στο τουρνουά ποδοσφαίρου «Αγία Μαρίνα» που διοργανώθηκε μέσα στο Σαβ/κύριακο στο γήπεδο της Μαΐστρου που βρίσκεται δίπλα στο μουσείο.

Ο κ. Κωνσταντίνου και όλοι οι παρεβρισκόμενοι εντυπωσιάστηκαν από την Έκθεση του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξ/πολης και εντάσσεται στο πρότυπο πολιτιστικό πρόγραμμα “Λέσχη Φωτογραφίας” που είναι ενταγμένο στις σχολικές δραστηριότητες της Α/θμιας Δ/νσης Έβρου.

Η έκθεση δημιουργήθηκε κα υλοποιήθηκε από τους εκπαιδευτικούς Γεροφώτη Κατερίνα, Μουρκάκη Αγγελική και Εύη Μελά. Συμμετείχαν οι μαθητές Καντίρ Εμίνογλου, Αλεμντάρ Καντίρ Ογλού, Στέφανος Μαραβέγιας, Εργκάλ Σαλή Ογλού, Βούλα Σούρλα, Μ.Ι. Οι λήψεις των φωτογραφιών που θα δείτε και παρακάτω πραγματοποιήθηκαν  στην Αλεξανδρούπολη και στην ευρύτερη περιοχή από τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι μάλιστα έλαβαν μέρος σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας και παρουσίασαν το πρόγραμμα τους.

Η έκθεση στήθηκε με την αρωγή των Έφη Ανδρεάδου & Πάνου Δούκα.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης, από την έκθεση καθεαυτή, αλλά και από τον πανέμορφο χώρο που συνδέει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με το γήπεδο της Μαΐστρου:

 

Share it