Search

Απο τον Μπαράχα, τον Σοτίλι και τον Κρίστιανσεν μέχρι και ο…Βίτορ Περέιρα στην ονοματολογία για τον πάγκο της Ξάνθης!

Τελειωμό δεν έχουν τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου της Ξάνθης, με τα ονόματα που γράφονται δεξιά και αριστερά να πληθαίνουν με μερικά απο αυτά να μοιάζουν περισσότερο με…επιστημονικής φαντασίας παρά πραγματικά.

Βλέπετε στα ονόματα των Μπαράζ αλλά και του Ιταλού Σοτίλι που παραμένει στην επικαιρότητα και φαίνεται να υπάρχει όντως θέμα, εφημερίδα της Θεσσαλονίκης “ανακάλυψε” θέμα Κρίστιανσεν αλλά και Βίτορ Περέιρα σχετικά με τον πάγκο της Ξάνθης κάτι που μοιάζει πάρα πολύ δύσκολο.

Καθώς τόσο ο Δανός πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ όσο και ο Πορτογάλος πρώην των Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε έχουν πολύ μεγάλο κασέ που αναμφίβολα η Ξάνθη δεν δείχνει διατεθειμένη να καταβάλει για προπονητή, και ειδικά στην περίπτωση του Βίτορ Περέιρα που ούτε στον Ολυμπιακό αλλά ούτε και στην Φενέρ που διώχτηκε κακήν κακώς έδειξε τίποτα. Ενώ για τον Κρίστιανσεν μοιάζει τρελό μια και ο Δανός άφησε το ΑΠΟΕΛ και το Champions League για κάτι μεγαλύτερο με το όνομα του να παίζει έντονα και στα σενάρια για τον πάγκο των “μεγάλων”.

Το θέμα προπονητή αυτή την στιγμή μοιάζει να “καίει” την ομάδα της Ξάνθης, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου να έχει  πάρει την υπόθεση εύρεσης του νέου τεχνικού πάνω του.

Share it