Search

Photos: Στιγμές απο το 3ο τουρνουά στη μνήμη του Ευστάθιου Τοροσίδη απο την Ακαδημία του Πετεινού

Για τρίτη διαδοχική χρονιά η Ακαδημία του Άρη Πετεινού διοργάνωσε το 3ο «Ευστάθιος Τοροσίδης», προς τιμήν του αείμνηστου Προέδρου της ομάδας  και πατέρα του αρχηγού της Εθνικής μας Βασίλη Τοροσίδη, ένα τουρνουά που έχει ως  βασική φιλοσοφία το «ευ αγωνίζεσθαι».

Με μεγάλη συμμετοχή και παιδιά να πλημμυρίζουν το γήπεδο του Πετεινού, κράτησε για περίπου 5 ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον των γονιών και φίλων του Άρη Πετεινού που βρέθηκαν εκεί και επιβράβευσαν με το χειροκρότημα τους της προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών των 6 Ακαδημιών που μετείχαν.

Πέρα απο την οικοδέσποινα στην μεγάλη γιορτή της Ακαδημίας του Άρη Πετεινού το παρών έδωσαν επίσης οι Ακαδημίες των Σπάρτακου Κομοτηνής, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Καβάλα 2004, Απόλλων Καβάλας, Ηρακλή Ζυγού και φυσικά οι οικοδέσποινα.

Οι διοργανώσεις αυτές φέρνουν κοντά τους μικρούς αθλητές, τους γονείς τους και όλους όσους έχουν αναλάβει το σημαντικό έργο της λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Σκοπός του τουρνουά είναι η χαρά της συμμετοχής των παιδιών. Να συμμετέχουν όλοι, να αγωνισθούν όλοι και να προσπαθήσουν όλοι. Να μάθουν όλοι ότι η αξία δεν
φαίνεται μόνο από τα γκολ που σκόραρε κανείς αλλά από τη διαρκή προσπάθεια του, από τα μπράβο που μοίρασε και από τον ιδρώτα που έτρεξε στο πρόσωπο του.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο το τουρνουά που διαιτήτευσαν διαιτητές της ΕΠΣ Ξάνθης:

Share it