Search

Στο φινάλε θα κριθεί η άνοδος στην Γ’ Εθνική απο την ΕΠΣ Σερρών!

Δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση των αγώνων play offs  στην Επίλεκτη κατηγορία και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Σιδηρόκαστρο και Καρπερή βρίσκονται επικεφαλής στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς μετά τις σημερινές νίκες που πέτυχαν.

Οπως αναφέρει το Serressport ο Εθνικός Σιδηροκάστρου κέρδισε με 4 – 3 τον Δραβήσκο σε ένα συναρπαστικό ματς με την Ασπίδα να παλεύει μέχρι το τέλος και η Καρπερή επιβλήθηκε με 3-1 στον Λιθότοπο της Δόξας με τον Γεράκη να βρίσκει δύο φορές δίχτυα. Στις καθυστερήσεις με γκολ του αρχηγού Πασχαλούδη το Σκούταρι πήρε τη νίκη μέσα στον Χείμαρρο με 2-1 και βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από τους πρωτοπόρους δίνοντας την μάχη του.

Πολλά θα κριθούν πάντως την επόμενη αγωνιστική με την Καρπερή να έχει μοναδική ευκαιρία να μείνει πρώτη καθώς θα υποδεχτεί τον Χείμαρρο, ενώ την ίδια ώρα μεγάλο παιχνίδι θα έχουμε μεταξύ της Ελπίς Σκουτάρεως και του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLAY OFFS  8η  αγωνιστική
ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ                    4 – 3 **
ΣΚΟΡΕΡ: 20΄Κυριακίδης, 24΄ Σιάμης,  34΄ Τσιντσάρης, 72΄ Σπανίδης   /  39΄ Κουταντώνης, 75΄ Διαμανταρούλας, 85΄ Ματενόγλου
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γκουγκούδης – Μαλλίδης – Κρομμύδας
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ – ΣΚΟΥΤΑΡΙ                                1 – 2 **
ΣΚΟΡΕΡ: 25΄(πεν) Βασιλειάδης Κ.   /  70΄ Στεφανίδης, 92΄ Πασχαλούδης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τζουμαλάκης – Αρχοντογιάννης Γ. – Αναστασιάδης
ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ – ΚΑΡΠΕΡΗ                                1 – 3 **
ΣΚΟΡΕΡ: 6΄ Ζιγκερίδης    /   55΄ Νικολίτσας , 60΄(πεν) – 65΄ Γεράκης
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τρακαλιάνης – Κωτούλας – Φράγκαλας Ρ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it