Search

Σκόραρε ο Μελιόπουλος, βασικοί με καλή παρουσία οι Σουλεϊμάν και Παπάζογλου παρά την ήττα των Νέων στη Δανία

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Κ20 της Ξάνθης στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων στη Δανία με την αντίστοιχη ομάδα των Σκανδιναβών, με την Εθνική μας σε αντίθεση με τη νίκη την Παρασκευή(θυμηθείτε ΕΔΩ) αυτή την φορά ηττήθηκε με 5-2.

Αξίζει πάντως να τονίσουμε πως το ημίχρονο ήταν 2-2, με τους τρεις παίκτες του ΑΟΞ να έχουν πολύ καλή εικόνα για όσο αγωνίστηκαν. Μάλιστα ο Δημήτρης Μελιόπουλος σκόραρε για τα χρώματα της Εθνικής και μάλιστα μετά απο ασίστι του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού Οκάν Σουλεϊμάν, με τον Οκάν μάλιστα πέρα απο την ασίστ  να έχει και δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και αυτός. Βασικός αγωνίστηκε και ο Εβρίτης αμυντικός Δημήτρης Παπάζογλου που επίσης είχε πολύ καλή εμφάνιση.

Πέρα απο τον Μελιόπουλο για την Εθνική σκόραρε ξανά ο Αργύρης Καμπέτσης, που μαζί με τον Μέλιο ισοφάρισαν εις διπλούν το προβάδισμα που είχαν οι Δανοί. Με την Εθνική μας μετά τις αρκετές αλλαγές που έγιναν, άλλωστε αυτά τα φιλικά γίνονται με σκοπό ο Γιάννης Γκούμας να τεστάρει τους παίκτες που έχει στην διάθεση του, να μην καταφέρνει να βρει αντιδράσεις στα τέρματα των Δανών που σκόραραν τρεις φορές και πήραν “ρεβάνς” για την ήττα της Παρασκευής επικρατώντας με 5-2.

Ελλάδα: Κίναλης, Παπάζογλου, Δημητρίου (72′ Ζήσης), Αντζούλας, Μελιόπουλος (63′ Γλέζος), Χατζηδίμπας, Καμπέτσης, Σουμεϊμάν (57′ Γκιούσης), Κωστανάσιος (63′ Τσιριγώτης), Αλμπάνης (57′ Τζοβάρας), Λυρατζής (72′ Πετράκης).

Share it