Search

Photos: Στιγμές απο το 11ο Ορφέας Ξάνθης Cup με μεγάλη συμμετοχή απο Ακαδημίες της ΑΜΘ αλλά και Βουλγαρίας!

Με μεγάλη συμμετοχή και τα δύο τμήματα της ΠΑΕ Ξάνθη να κατακτούν την πρωτιά ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 11ου τουρνουά Ορφέας Ξάνθης Cup, οπού πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες 2004 και 2005-2006 ενώ την Κυριακή θα συνεχιστεί η διοργάνωση με τις πιο μικρές ηλικίες των 2007-2008 και 2009-2010.

Όπως κάθε χρόνο η μεγάλη γιορτή της Ακαδημίας του Ορφέα Ξάνθης διεξήχθη με πολύ μεγάλη συμμετοχή καθώς στο τουρνουά μετέχουν συνολικά 12 Ακαδημίες απο όλη την Θράκη, την Δράμα, την Καβάλα αλλά και η ομάδα του  Ζλάτογκραντ απο την Βουλγαρία.

Το γήπεδο του ΑΟΞ γέμισε απο χαρούμενες φωνές πιτσιρικάδων που ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στο ιστορικό γήπεδο της Ξάνθης, προσφέροντας αρκετά όμορφες στιγμές αλλά και το κυριότερο με ήθος και εξαιρετικές συμπεριφορές. Για την ιστορία να σας αναφέρουμε πως η ΠΑΕ Ξάνθη ήταν η νικήτρια και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες, με τα 2004 να κερδίζουν στον τελικό τον Ολυμπιακό Αλεξανδρούπολης ενώ τα 2005-2006 στα πέναλτι  τον Ηρακλή Καβάλας.

Εξαιρετική η παρουσία των διοργανωτών καθώς τόσο ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας και συντονιστής του τουρνουά Μάκης Μπογιατζίδης όσο και οι προπονητές της Ακαδημίας αλλά και ο Γραμματέας της ομάδας Ρούλης Δημητριάδης απο την αρχή μέχρι το τέλος της πρώτης μέρας ήταν εκεί για όσους τους χρειαζόταν, ενώ σημαντική ήταν επίσης η συμβολή των διαιτητών της ΕΠΣ που σφύριξε τα ματς αλλά και των μελών του ερυθρού σταυρού για τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε παρακάτω στιγμές απο την πρώτη μέρα του τουρνουά μέσα απο τον φακό του Sportsaddict

Share it