Search

Εφτά γκολ και πλούσιο θέαμα στο φιλικό των πρωταθλητών Ελλάδας του 2009 και της Region της ΕΠΣ Θράκης

Παρουσία αρκετού κόσμου και με ιδιαίτερη διάθεση βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Θράκης, τα μέλη της πρωταθλήτριας Ελλάδας Παίδων του 2009 της ΕΠΣ Θράκης για να αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι που έγινε προς τιμήν τους την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που θα μετέχει στο Regions Cup.

Στα του αγώνα νικητές αναδείχτηκαν οι παίκτες του Κώστα Γεμενετζή που επικράτησαν  του νεανικού συνόλου του Σπύρου Κουτσογιάννη με  5-2 σε ένα ματς που πέρα απο τα 7 τέρματα που σημειώθηκαν είχαν και πολλές όμορφες στιγμές τόσο  εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Για τους νικητές της πρωταθλήτριας του 2009 σκόραραν οι Σιδηρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Γωνιάδης, Βιόπουλος ενώ το τελευταίο τέρμα πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γιώργος Τσίπης που μπορεί να μην ήταν παίκτης της ομάδας αλλά ήταν μέλος του τιμ της ΕΠΣ Θράκης που είχε συνοδεύσει τους πρωταθλητές και έτσι αποφασίστηκε  να μπει να παίξει και να είναι κιόλας αυτός που θα χτυπήσει το πέναλτι στο τέλος και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Για την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης σκόραραν οι Γαλεάδης και Καραθανάσης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Στέφανος Κουμπαράκης που και τη νέα χρονιά θα είναι στους πίνακες της Super League με βοηθούς τους Χαρίτση και Δημητριάδη.

Για την πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2009 του Κώστα Γεμενετζή αγωνίστηκαν οι : Αράπογλου, Ανδρίκου, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κεχαγιάς, Φαρασόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Βιόπουλος, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Γωνιάδης αλλά και ο Τσίπης

Ενώ για την μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης του Σπύρου Κουτσογιάννη αγωνίστηκαν οι: Τασίδης, Πότσης, Τζιαφάλιας, Μόσχος, Ταμάμης, Φλέγγας, Κυπιρτόγλου, Ερκάν, Αντωνιάδης, Γαλεάδης, Χουσείν Χιλμά, Ντεμιρτσίδης, Κορωνάκης, Καραθανάσης, Αμοιρόπουλος,Αχμέτ Σαμήρ.

Photos Credit:Rodopisports

Share it