Search

Διακρίσεις και επιτυχίες για το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής στις Σέρρες!

Σημαντικές διακρίσεις και αξιόλογες επιδόσεις πέτυχαν οι φοιτητές και φοιτήτριες του Δημοκρίτειου πανεπιστήμιου Θράκης που συμμετείχαν στο πανελλήνιο φοιτητικό πρωτάθλημα στίβου που διεξήχθη την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις Σέρρες.

Στους αγώνες, οι οποίοι διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 300 φοιτητές και φοιτήτριες από 23 ιδρύματα, πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας. Οι αγώνες παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού έλαβαν μέρος αρκετοί πρωταθλητές μας, οι οποίοι πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις όπως για παράδειγμα η Γεωργίου Άλκηστις στα 100μ εμπόδια με επίδοση 14,1 ο Τεσσαρομάτης στο ύψος με επίδοση 2,15 μ. και ο Εμπέογλου στα 400 μ. με επίδοση 49,5.

Τους αγώνες παρακολούθησε μεγάλος αριθμός φιλάθλων και φοιτητών/τριων καθώς και καθηγητών-συνοδών των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ. Στους νικητές απονεμήθηκαν Κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα καθώς επίσης και όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν σακίδιο που περιείχε πεντανόστιμους ακανέδες. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι συμμετέχοντες που εκπροσώπησαν το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο με τις διακρίσεις και τις επιδόσεις τους στα αντίστοιχα αγωνίσματα. Συνοδοί και καθοδηγητές της προσπάθειας των φοιτητών-τριων ήταν οι καθηγητές του ΤΕΦΑΑ Θεόφιλος Πυλιανίδης και η Φανή Μπερμπερίδου.

Share it