Search

Με ακόμη δύο Θρακιώτες στο πλευρό της ταξίδεψε για την μεγάλη μάχη με την Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Για το Σαράγεβο, από όπου θα ταξιδέψει οδικώς για την Ζένιτσα που είναι προγραμματισμένη η αυριανή αναμέτρηση με τους Βόσνιους (Παρασκευή 9/6, 21:45), αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης με πτήση τσάρτερ η Εθνική Ελλάδας, και όπως αναμενόταν στην αποστολή θα είναι και η Θρακιώτικη τριπλέτα της Εθνικής με τον ξανθιώτη αρχηγό Βασίλη Τοροσίδη, τον Κομοτηναίο μέσο Πέτρο Μάνταλο και τον Εβρίτη μέσο Μανώλη Σιώπη.

Πέρα όμως απο τους τρεις Θρακιώτες η Εθνική μας θα έχει στο πλευρό της  και δύο ξανθιώτες φίλους της που ταξίδεψαν μαζί με την πτήση των διεθνών μας, και θα βρίσκονται στις εξέδρες της Ζένιτσα για να στηρίξουν τις προσπάθειες της Εθνικής μας. Μάλιστα αξίζει να τονίσουμε πως μιλάμε για δύο ποδοσφαιρικούς μια και ο λόγος για τον Πρόεδρο του Ορφέα Ξάνθης Μιχάλη Χατζηκλεάρχου(τον βλέπετε δίπλα στον καλό του φίλο Βασίλη Τοροσίδη) και τον ποδοσφαιριστή του Παύλου Μελά Κουτσού Κώστα Μπάτζιο(ακριβώς πίσω απο Χατζηκλεάρχου, Τοροσίδη και Παπασταθόπουλο).

Ας ελπίσουμε οι δύο φανατικοί φίλοι να φέρουν γούρι στην Εθνική μας και να επιστρέψουν απο την  Ζένιτσα με ένα θετικό για την”γαλανόλευκη” αποτέλεσμα.

Share it