Search

Γίνε και εσύ εθελοντής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ποδηλασίας! Στον “αέρα” η φόρμα εγγραφών

Στην ευρύτερη περιοχή του Νομού  Ξάνθης θα διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Ιουνίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας, με τους συντελεστές της μεγάλης αυτής διοργάνωσης να μετρούν πλέον αντίστροφα έχοντας καταβάλει κάθε μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να είναι όλα στην εντέλεια το τριήμερο των αγώνων, ενώ τέθηκε σε κυκλοφορία και η αφίσα των αγώνων.

Πρόκειται για τον Πανελλήνιο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, με συνδιοργανωτές τον ξανθιώτικο σύλλογο «Πήγασος», την Περιφέρεια ΑΜΘ (Αντιπεριφέρεια Ξάνθης), και τους Δήμους Ξάνθης, Αβδήρων και Τοπείρου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές θα γίνει μια άρτια διοργάνωση σε μια εξαιρετική διαδρομή, που διέρχεται από τις πιο όμορφες περιοχές του Νομού Ξάνθης σε ένα τριήμερο που θα συγκεντρώσει εκατοντάδες αθλητές και φίλους της ποδηλασίας στην Ξάνθη.

Ήδη απο κυκλοφόρησε η αφίσα των αγώνων(δείτε την ΕΔΩ), ενώ στον αέρα βρίσκεται πλέον και η φόρμα εγγραφής για όσους θέλουν να μετέχουν στους αγώνες ως εθελοντές συνεισφέροντας και αυτοί με τον τρόπο τους σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει στην περιοχή μας. Για να γίνετε και εσείς εθελοντές συμπληρώστε την φόρμα ΕΔΩ 

Share it